Επαγγελματικές Πιστοποιήσεις στο Project Management

Προπαρασκευαστικά σεμινάρια και υποστήριξη για τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις: PMP®, IPMA D, PRINCE2®, PSM®

Προσφέρουμε σεμινάρια προετοιμασίας για τους υποψηφίους των επαγγελματικών πιστοποιήσεων IPMA D Level, Prince2 και PMP, καθώς επίσης και πληθώρα σεμιναρίων για τη διατήρηση των πιστοποιήσεων αυτών.

H Διαχείριση Έργου βρίθει από μεθοδολογίες, πρότυπα, μοντέλα και πρακτικές: PRINCE2TM, PMI’s PMBoK®, APM’s APMBoK, IPMA’s ICB και πολλά άλλα... Tα πλέον διαδεδομένα ανά τον κόσμο διεθνή πρότυπα και μεθοδολογίες Διοίκησης-Διαχείρισης Έργων υποστηρίζονται από τους κάτωθι οργανισμούς: 

  • Project Management Institute®. Το PMI είναι ένας από τους μεγαλύτερους μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς ανάπτυξης προτύπων Διαχείρισης-Διοίκησης Έργων, με έδρα τις ΗΠΑ. Το PMI's A Guide to Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide Γ Γδασδφ Γθιδε Guide) είναι ένα πρότυπο το οποίο χρησιμοποιείται ως σημείο αναφοράς για τη Διοίκηση Έργων από οργανισμούς που ανήκουν σε διαφορετικούς κλάδους, και ως εγγύηση βασικών στοιχείων κουλτούρας διοίκησης έργων. Η πλέον διαδεδομένη πιστοποίηση του PMI είναι το Project Management Professional (PMP).® Μάθετε περισσότερα για το PMP.
  • International Project Management Association (IPMΑ): Το IPMA λειτουργεί ως συνομοσπονδία Εθνικών φορέων Διαχείρισης Έργων με εκπροσώπους από 57 χώρες. Περισσότεροι από 200,000 επαγγελματίες έχουν πιστοποιηθεί με το σύστημα του IPMA σε περισσότερες από 57 χώρες, τα τελευταία 10 χρόνια.  Μάθετε περισσότερα για το IPMA D Level.
  • ΑPM Group UK - PRINCE2TM Το PRINCE2 είναι ένα συγκεκριμένο εργαλείο Διαχείρισης Έργων Βρετανικής προέλευσης. Δημιουργήθηκε από το UK Office of Government Commerce και χρησιμοποιείται σήμερα ευρέως σε διάφορους οργανισμούς στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.   Μάθετε περισσότερα για το PRINCE2
  • Project Management Institute's Agile Certified Practitioner (PMI-ACP®).  Μια από τις πλέον ανερχόμενες πιστοποιήσεις σε Agile μεθοδολογίες είναι η νέα πιστοποίηση PMI-ACP η οποία απευθυνεται σε έμπειρους project managers σε μεθοδολογίες Agile.  Μάθετε περισσότερα.
  • Professional Scrum Master (PSM®) από το Scrum.Org - μία από τις σημαντικότερες πιστοποιήσεις για το Scrum και Agile.   To Scrum.org Institute ιδρύθηκε από τον Ken Schwaber, πρωτοπόρο επαγγελματία σε Agile μεθοδολογίες (agile manifesto signatory), και συνιδρυτή του Scrum.  Πρόκειται για την μοναδική πιστοποιήση σε Scrum που αποδυκνείει συγχρόνως γνώση της μεθοδολογίας και δεξιότητες εφαρμογής της. Δείτε περισσότερα για το PSM®.
     

Σεμινάρια Προετοιμασίας Πιστοποιήσεων Project Management:

Simulation tests ειδικά για τους συμμετέχοντες των προπαρασκευαστικών μας σεμιναρίων.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση είναι πιστοποιημένος συνεργάτης του PMI ως Global Registered Education Provider, και συνεργάζεται με το Ελληνικό Δίκτυο Διαχειριστών Έργων (PM-Greece), εθνικό μέλος του International Project Management Association, και με εξουσιοδοτημένους εκπαιδευτικούς φορείς (ATO) για το Prince2.

H Ελληνοαμερικανική Ένωση είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο των εξετάσεων IPMA στην Ελλάδα.

Αποκτήστε εύκολα και γρήγορα PDUs 

  • Κερδίστε 8 PDUs και γνωρίστε τα βασικά εργαλεία της εφαρμογής MS Project 2013, σε συμφέρουσα τιμή με το νέο μας σεμινάριο "Explore MS Project 2013"
  • Το PRINCE2 Practitioners Prep course σας δίνει 40 PDUs και την ευκαιρία να αποκτήσετε μια διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση στη Διοίκηση Έργου.
  • Αναπτύξτε τις διαπροσωπικές σας δεξιότητες, τα ταλέντα σας, αναπτύξτε την ομάδα σας με τα σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης - κερδίστε περισσότερα από 40 PDUs.

 

 


PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited
Τελευταία Ενημέρωση: 2016/04/14 - 14:12:27

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα

Αποστολή Σελίδας