Διδακτικό και Ακαδημαϊκό Προσωπικό

RSS

Αποτελέσματα 1 έως 10 από 23.

 • Thomas Parsons   Parsons Thomas
  Ο Thomas είναι κάτοχος του πτυχίου BA Honors in Humanities and Social Studies από το βρετανικό πανεπιστήμιο Anglia Ruskin University. Έχει επίσης διδάξει οικονομικά σε διάφορα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Αθήνα. Ο Thomas είναι επίσης κάτοχος του διπλώματος Professional Diploma in International Trade από το Institute of Export του Ηνωμένου Βασιλείου.
 • Βαλεντίνη Ανδρεούλα   Ανδρέουλα Βαλεντίνη
  Η Βαλεντίνη έχει αποφοιτήσει από το Deree College με πτυχίο στη Λογιστική και τα Χρηματοοικονομικά. Κατέχει το Advanced Diploma in Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL) από το Hellenic American University, NH, USA και τώρα βρίσκεται στο δεύτερο χρόνο μεταπτυχιακών σπουδών στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία στο ίδιο πανεπιστήμιο.
 • Βασιλειάδου Ίρις   Βασιλειάδου Ίρις
  Η Ίρις είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, είναι κάτοχος δύο διπλωμάτων στη Διδασκαλία της Αγγλικής σε Ομιλητές Άλλων Γλωσσών (TESOL) από το Hellenic American University, NH, USA.
 • Βυτινάρος Λες   Βυτινάρος Λες
  O Les Vitinaros απέκτησε Bachelor of Arts (English/History) στο Charles Sturt University και Master’s Degree in Education στο University of Sydney, στην Αυστραλία. Αμέσως μετά ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα.
 • Γεράκης Πάνος   Γεράκης Πάνος
  Ο Πάνος Γεράκης εργάζεται ως καθηγητής ξένων γλωσσών από το 2005. Στο παρόν, ετοιμάζει τη Διδακτορικό του στο τμήμα Λογοτεχνίας και Πολιτισμού στον τομέα Αγγλικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Νεοελληνική Φιλολογία του Εθνικού Πανεπιστημίου και απόφοιτος Ιταλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επίσης έχει σπουδάσει Υποκριτική στο Δημοτικό Θέατρο Αθηνών και Ψυχολογία / Ανάλυση Θεάτρου στο Πανεπιστήμιο του Central Lancashire (Preston) της Αγγλίας.
 • Γκέκα Βασιλική (Μπέσσυ)   Γκέκα Βασιλική (Μπέσσυ)
  H Γκέκα Βασιλική (Μπέσσυ) είναι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι επίσης αριστούχος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας του ίδιου πανεπιστημίου, στα πλαίσια του οποίου, της δόθηκε η δυνατότητα να ολοκληρώσει επιτυχώς την διατριβή της με τίτλο: «Προσέγγιση των ιδιωματισμών στην ξενόγλωσση τάξη υπό το πρίσμα της Γνωσιακής Γλωσσολογίας».
 • Ζημιανίτου Τζένη   Ζημιανίτου Τζένη
  Η Τζένη είναι κάτοχος Diploma στη διδασκαλία των Αγγλικών ως δεύτερης/ξένης γλώσσας από το Saint Michael's College και παρακολουθεί μαθήματα στο Hellenic American University για την απόκτηση πτυχίου Master's στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία. Διδάσκει στην Ελληνοαμερικανική 'Ενωση από το Σεπτέμβριο του 2012.
 • Καλογερίδης Τριαντάφυλλος   Καλογερίδης Τριαντάφυλλος
  Ο Τριαντάφυλλος Καλογερίδης είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Deree College. Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας (MΑ in Teaching English as a Second Language, Saint Michael’s College, US).
 • Καπασάκη Αντιγόνη   Καπασάκη Αντιγόνη
  H Αντιγόνη είναι κάτοχος του διπλώματος RSA για αλλοδαπούς καθηγητές Αγγλικής (University of Cambridge) καθώς επίσης και Μaster Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας από το Hellenic American University.
 • Καρά Άννα   Καρά Άννα
  Γεννημένη στην Νότια Αφρική η Άννα είναι κάτοχος του διπλώματος RSA για αλλοδαπούς καθηγητές Αγγλικής (University of Cambridge) καθώς επίσης και Μaster Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας από το Hellenic American University.
Τελευταία Ενημέρωση: 2016/08/05 - 09:38:18

Newsletter

Μείνετε Συνδεδεμένοι

Hellenic American Union Twitter   Hellenic American Union Facebook

Αξίζει να δείτε 

Hellenic American Union Thessaloniki

Hellenic American Union e-learning platform


Πιστοποίηση

Commission on English Language Program Accreditation

Πιστοποιημένο από το ISO-9001

ISO 9001


 

Πού θα μας βρείτε

Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας
Μασσαλίας 22
10680 Aθήνα
Τηλ.: 2103680900, 2103680947, 2103680031
Fax: 2122222629
Email: english@hau.gr

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα

Αποστολή Σελίδας