Διεθνές workshop σχετικά με το TOEFL®Junior™ στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.

03/04/2012

Το Educational Testing Service (ETS®) ιδρύθηκε το 1947. Έχει αναγνωριστεί ως ηγετικός οργανισμός στην εκπαιδευτική έρευνα και ανάπτυξη μεθόδων αξιολόγησης απόδοσης. Αποτελεί το μεγαλύτερο ανεξάρτητο φορέα ανάπτυξης και διοργάνωσης εξετάσεων παγκοσμίως καθώς αναπτύσσει, διεξάγει και βαθμολογεί περισσότερα από 50 εκατομμύρια τεστ αξιολόγησης ετησίως, σε περισσότερες από 180 χώρες και σε περισσότερες από 9000 τοποθεσίες.

Το ETS® είναι μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει ως παγκόσμια αποστολή να προάγει την ποιότητα και την ισοτιμία στην εκπαίδευση παρέχοντας σε όλους δίκαιη και αξιόπιστη αξιολόγηση καθώς και έρευνα και σχετικές υπηρεσίες. Ο στόχος του είναι να συνεισφέρει ουσιαστικά στην παγκόσμια εκπαιδευτική πρόοδο μέσω εκπαιδευτικής έρευνας και ανάλυσης των αποτελεσμάτων της, ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων καθώς και μελετών πολιτικής της πληροφορίας (informative policy).

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του ETS® στην Ελλάδα και υποστηρίζει το ETS® στη διεξαγωγή έρευνας για το TOEFL® Junior™ το οποίο αποτελεί ξεχωριστό προϊόν της αναπτυσσόμενης οικογένειας του TOEFL®.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Ελληνοαμερικανική Ένωση φιλοξένησε διεθνές workshop στο οποίο συμμετείχαν 18 ειδικοί στην εκπαίδευση από 15 χώρες: Βιετνάμ, Βραζιλία, Γαλλία, Ελλάδα, Ινδονησία, Ιταλία, Κίνα, Κόστα Ρίκα, Κουβέιτ, Μεξικό, Ρωσία, Σλοβακία, Ταϊβάν, Ταϋλάνδη και Τουρκία. Το workshop είχε ως αντικείμενο την αντιστοίχιση της βαθμολογίας του TOEFL® Junior™ με τα επίπεδα του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR). Το workshop σχεδιάστηκε και υποστηρίχθηκε ακαδημαϊκά από ερευνητές του ETS®  και έλαβε χώρα στην Αθήνα, 5-9 Μαρτίου 2012.   

Τα αποτελέσματα της έρευνας αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

Πληροφορίες

Γλώσσα: EL
Τελευταία Ενημέρωση: 2012/05/03 - 09:50:20

Αξίζει να δείτε 

Orfeas

Orfeas for individual candidates

banner for Seminars & Webinars for Teachers

Hellenic American Union Thessaloniki

ΕΤΕCT logo

Newsletter


Μείνετε Συνδεδεμένοι

Hellenic American Union Twitter Hellenic American Union Facebook  linkedin logo

 YouTube logo  Instagram logo


Διεθνείς Πιστοποιήσεις

ESYD logo


ISO 9001:2015 Certified

ISO 9001

 


Πού θα μας βρείτε

Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων
Διδότου 15
10680 Aθήνα
Τηλ. Κέντρο: +30 2103680000
Fax: +30 2103634200
Email: exams@hau.gr

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα

Στείλτε αυτή την σελίδα