Εξετάσεις Cambridge English: Από το 2016, απαγορεύονται τα κινητά τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικές συσκευές.

11/09/2015

Από τον Ιανουάριο 2016, απαγορεύεται σε υποψήφιους που συμμετέχουν στις εξετάσεις Cambridge English να φέρουν στην αίθουσα διεξαγωγής γραπτών ή προφορικών εξετάσεων κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Ως ηλεκτρονικές συσκευές θεωρούνται τα iPod, iPad, e-reader και οι φορητοί υπολογιστές καθώς και οποιαδήποτε άλλη συσκευή που επιτρέπει πρόσβαση σε σημειώσεις και λήψη ή μετάδοση δεδομένων κατά τη διάρκεια διεξαγωγής εξετάσεων.

Το Cambridge English Language Assessment αποφάσισε τα ανωτέρω λαμβάνοντας υπόψη τις αυξανόμενες απειλές από την κινητή τεχνολογία και τις επικρατέστερες πολιτικές άλλων εξεταστικών φορέων παγκοσμίως.

Από τον Ιανουάριο 2016, θα αποκλείονται όσοι υποψήφιοι συμμετέχουν σε εξετάσεις Cambridge English και έχουν στην κατοχή τους κινητά τηλέφωνα ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές εντός της  αίθουσας διεξαγωγής γραπτών ή προφορικών εξετάσεων.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση ήδη συμμορφώνεται με τον ανωτέρω κανονισμό. Όσοι υποψήφιοι συμμετέχουν σε εξετάσεις Cambridge English οι οποίες διοργανώνονται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση απαγορεύεται να φέρουν εντός της  αίθουσας διεξαγωγής γραπτών ή προφορικών εξετάσεων κινητά τηλέφωνα ή/και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Στους υποψήφιους συνιστάται να αφήνουν πίσω τέτοιου είδους εξοπλισμό και να μην τον προσκομίζουν σε εξεταστικά κέντρα. Η Ελληνοαμερικανική Ένωση δε φέρει ευθύνη για απώλεια ή βλάβη τέτοιου είδους εξοπλισμού σε εξεταστικά κέντρα.

Το Cambridge English Language Assessment αναμένεται να διαθέσει περισσότερες σχετικές πληροφορίες εντός των ερχόμενων μηνών.
 

Πληροφορίες

Γλώσσα: EN
Τελευταία Ενημέρωση: 2016/02/02 - 11:32:18

Αξίζει να δείτε 

Orfeas

Orfeas for individual candidates

banner for Seminars & Webinars for Teachers

Hellenic American Union Thessaloniki

ΕΤΕCT logo

Newsletter


Μείνετε Συνδεδεμένοι

Hellenic American Union Twitter Hellenic American Union Facebook  linkedin logo

 YouTube logo  Instagram logo


Διεθνείς Πιστοποιήσεις

ESYD logo


ISO 9001:2015 Certified

ISO 9001

 


Πού θα μας βρείτε

Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων
Διδότου 15
10680 Aθήνα
Τηλ. Κέντρο: +30 2103680000
Fax: +30 2103634200
Email: exams@hau.gr

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα

Στείλτε αυτή την σελίδα