Ενημερωτικά Δελτία Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Μηνιαίο Ενημερωτικό Δελτίο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Το μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης συγκεντρώνει εκδηλώσεις και νέα από όλα τα προγράμματα και τις δρατηριότητές μας: ανακοινώσεις για προσεχείς εκθέσεις και συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές, ευκαιρίες κατάρτισης, διαλέξεις και συζητήσεις, νέα μαθήματα και πολλά άλλα.

Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας

Αν είστε απόφοιτος, εγγεγραμμένος σπουδαστής, γονέας εφήβου σπουδαστή του Προγράμματος Αγγλικής Γλώσσας ή απλώς επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για το Πρόγραμμα, γιατί να μην εγγραφείτε για το newsletter μας;

Τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο, θα λαμβάνετε τα τελευταία νέα του Προγράμματος, όπως ανακοινώσεις, πληροφορίες για μαθήματα και το πρόγραμμα περιόδου, πρόσφατες εκδηλώσεις για τους σπουδαστές μας καθώς και άρθρα που ενδιαφέρουν όσους μαθαίνουν Αγγλικά στην Ελλάδα. Εκτός από το εξαμηνιαίο newsletter μας, θα σας στέλνουμε και μικρότερα newsletter με προσκλήσεις για προσεχείς εκδηλώσεις όπως προβολές ταινιών, ομιλίες, παρουσιάσεις ή ανακοινώσεις για νέα τμήματα.

Επαγγελματική Επιμόρφωση

Εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό μας μηνιαίο newsletter για τις υπηρεσίες μας στην επαγγελματική επιμόρφωση. Μάθετε περισσότερα για τα προγραμματισμένα επαγγελματικά μας προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια, για τα προγράμματα των επαγγελματικών πιστοποιήσεων, σημαντικές ημερομηνίες εξετάσεων και άλλες σχετικές πληροφορίες. Λάβετε πληροφορίες για νέα προγράμματα και ειδικές προσφορές.

Ενημερωτικό Δελτίο για τη Διοίκηση-Διαχείριση Έργου

Εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό μας newsletter για τις υπηρεσίες μας στην Διοίκηση-Διαχείριση Έργου. Μάθετε περισσότερα για τα προγραμματισμένα επαγγελματικά μας προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια, για τα προγράμματα των επαγγελματικών πιστοποιήσεων, σημαντικές ημερομηνίες εξετάσεων και άλλες σχετικές πληροφορίες. Λάβετε πληροφορίες για νέα προγράμματα και ειδικές προσφορές.

Πολιτισμός

Σας ενδιαφέρουν οι τέχνες και ο πολιτισμός; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και θα λαμβάνετε τακτικά πληροφορίες μέσω e-mail για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τα σεμινάρια της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. Μέσα από το δελτίο μας θα ενημερώνεστε έγκαιρα για τις προσεχείς εκθέσεις μας, τις προβολές ταινιών από αρχειακό υλικό και avant premiere, νέα και ενημέρωση για προεγγραφές στα πολιτιστικά μας σεμινάρια.

Εξετάσεις

To e-newsletter των εξετάσεων παρουσιάζει τις προγραμματισμένες ενέργειες της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, υπηρεσίες και πληροφορίες οι οποίες θα ενδιέφεραν έναν καθηγητή αγγλικής γλώσσας ή ιδιοκτήτη ΚΞΓ. Επίσης, με ειδικά e-newsletters ενημερώνουμε για τα αποτελέσματα των εξετάσεων και τις ημερομηνίες ανακοίνωσής τους.

Εγγραφείτε αυτόματα στην υπηρεσία ηλεκτρονικής ενημέρωσης


Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, συμβουλευτείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΕΑΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 2018/05/29 - 16:05:55

Σε αυτή την ενότητα:

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα

Στείλτε αυτή την σελίδα