Αναζήτηση με βάση ετικέτα / ομάδα χρηστών

Βρίσκεστε σ΄αυτή τη σελίδα έχοντας κάνει κλικ σε κάποια ετικέτα ή ομάδα χρηστών. Εδώ θα βρείτε όλα τα πρόσωπα, τα βιβλία, τα μαθήματα, τις εκδηλώσεις και τις ειδήσεις που έχουν χαρακτηριστεί με την ετικέτα που επιλέξατε. Μπορείτε να περιορίσετε ακόμη περισσότερο την αναζήτησή σας σε ένα συγκεκριμένο ιστότοπο της πύλης μας ( π.χ. μόνο στις σελίδες της Εκπαίδευσης) ή σε συγκεκριμένη ομάδα χρηστών.

Η αναζήτηση με βάση ετικέτα γίνεται μόνο σε βιβλία, μαθήματα, εκδηλώσεις και ειδήσεις και δεν επεκτείνεται σε ολόκληρο τον ιστότοπο. Αν επιθυμείτε να κάνετε αναζήτηση στον ιστότοπο ολόκληρο χρησιμοποιήστε την περιοχή Αναζήτησης που βρίσκεται στην πάνω δεξιά πλευρά της σελίδας.

Αν ψάχνετε Μαθήματα, Εκδηλώσεις και Βιβλία, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες σελίδες για (πιο αποτελεσματική) ειδική αναζήτηση:

Κριτήρια Αναζήτησης

RSS

Αποτελέσματα 1 έως 20 από 317.

Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας

Εκδηλώσεις

Εξετάσεις

Νέα

Ανάπτυξη Στελεχών & ΙΤ

Μαθήματα

 • Advanced Bank Analysis
  Το σεμινάριο παρέχει τα εργαλεία και τις τεχνικές για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του ρίσκου στον τραπεζικό κλάδο.
 • IFRS9 Impact
  Το σεμινάριο παρέχει τα εργαλεία και τις τεχνικές για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του ρίσκου στον τραπεζικό κλάδο.
 • Advanced Operational Risk Analysis
  Αναλυτική παρουσίαση βασικών τεχνικών διαχείρισης λειτουργικού κινδύνου, θέματα ρυθμιστικών αρχών και πρακτικές συμμόρφωσης
 • Corporate Debt Restructuring
  How to develop a corporate debt restructuring plan.
 • Executive Corporate Risk Governance for Board Directors
  Το σεμινάριο προσφερέται στην Aγγλική γλώσσα σε συνεργασια με το Global Association of Risk Professionals. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες.
 • Pitching: κάν’το όπως οι startupers
  Στη διάρκεια του διαδραστικού σεμιναρίου θα μάθετε πώς να είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να τραβήξετε το ενδιαφέρον οποιουδήποτε κοινού, να μεταφέρετε το μήνυμα σας με σαφήνεια και να εκμεταλλευτείτε κάθε δευτερόλεπτο παρουσίασης προς όφελος σας. Οι συμμετέχοντες καλούνται να έρθουν στο σεμινάριο με το δικό τους ζητούμενο σύντομης παρουσίασης (ιδέα, προϊόν, υπηρεσία, βιογραφικό, κλπ) το οποίο θα δουλέψουν και θα παρουσιάσουν.
 • Παραδοσιακές και Εναλλακτικές Μορφές Χρηματοδότησης της Ναυτιλίας
  Το σεμινάριο αναλύει, τόσο από την πλευρά του πλοιοκτήτη όσο και από την πλευρά του δανειστή-επενδυτή, τις παραδοσιακές μορφές και τύπους χρηματοδότησης μέσω τραπεζών, αλλά και νέα προϊόντα και μεθόδους, όπως εναλλακτικά επενδυτικά κεφάλαια π.χ. Private Equity Funds.
 • Editing Professional and Business Documents
  Το πρακτικό 8ωρο σεμινάριο θα σας βοηθήσει να εντοπίζετε προβλήματα στην δομή, το περιεχόμενο και τη γλώσσα επαγγελματικών κειμένων στα Αγγλικά και να διορθώνετε.
 • Αποτελεσματικές Παρουσιάσεις
  Στο θεωρητικό του μέρος θα αναλύσετε το στάδιο της προετοιμασίας και της οργάνωσης του περιεχομένου, θα εξετάσετε μεθόδους για την αντιμετώπιση του άγχους του ομιλητή, θα εξοικειωθείτε με τεχνικές διαχείρισης ερωτήσεων και κατάλληλης χρήσης οπτικών βοηθημάτων.
 • Ορθοφωνία
  Το σεμινάριο θα βοηθήσει, μέσα από τεχνικές ασκήσεις, τους συμμετέχοντες να εκφράζονται με ευκρίνεια, με σωστή ταχύτητα και με κατάλληλο χρωματισμό της φωνής, ώστε να γίνονται κατανοητοί, να κρατούν το ενδιαφέρον των άλλων ανθρώπων και να επικοινωνούν αποτελεσματικά.
 • Η Εμπειρία του Πελάτη ως Μοχλός Ανάπτυξης των Εξαγωγικών Πωλήσεων
  Το σεμινάριο, χρησιμοποιώντας αυθεντικά παραδείγματα, αναλύει όλες τις παραμέτρους που επηρεάζουν την εμπειρία του πελάτη και του χρήστη, ώστε να αξιοποιηθούν από επιχειρήσεις που εξάγουν προϊόντα σε ξένες αγορές.
 • Επιχειρηματικό Σχέδιο Εξαγωγών
  Το σεμινάριο παρουσιάζει με πρακτικό τρόπο και συγκεκριμένα βήματα όλες τις παραμέτρους για τη δημιουργία ολοκληρωμένου επιχειρηματικού σχεδίου εξαγωγών και παρέχει διευκρινίσεις και συμβουλές για κάθε μέρος του.
 • Εξαγωγές Οίνου και Αποσταγμάτων
  Το σεμινάριο αναλύει τις βασικές παραμέτρους και τις πρακτικές εξαγωγών για την ανάπτυξη της στρατηγικής εξόδου σε διεθνείς αγορές.
 • Εξαγωγές Αγροτικών Προϊόντων
  Το σεμινάριο καλύπτει όλες τις πρακτικές πτυχές της εξαγωγικής διαδικασίας, από τις υποδομές ως τα εργαλεία, που δημιουργούν τις προϋποθέσεις επιτυχημένων εξαγωγών τροφίμων και ποτών.

Νέα

 • Ιαν 16, 2018
  Growth Hacking Marketing 2-hour Crash Course - 18 Ιανουαρίου
  18 Ιανουαρίου παρουσιάζουμε το Growth Hacking Marketing - τί είναι, τί μπορεί να κερδίσει μια επιχείρηση από μια τέτοια προσέγγιση marketing και τί χρειάζεται για να γίνεις ο επόμενος growth hacker...
Τελευταία Ενημέρωση: 2009/03/31 - 19:19:14

Σε αυτή την ενότητα:

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα

Στείλτε αυτή την σελίδα