Αναζήτηση με βάση ετικέτα / ομάδα χρηστών

Βρίσκεστε σ΄αυτή τη σελίδα έχοντας κάνει κλικ σε κάποια ετικέτα ή ομάδα χρηστών. Εδώ θα βρείτε όλα τα πρόσωπα, τα βιβλία, τα μαθήματα, τις εκδηλώσεις και τις ειδήσεις που έχουν χαρακτηριστεί με την ετικέτα που επιλέξατε. Μπορείτε να περιορίσετε ακόμη περισσότερο την αναζήτησή σας σε ένα συγκεκριμένο ιστότοπο της πύλης μας ( π.χ. μόνο στις σελίδες της Εκπαίδευσης) ή σε συγκεκριμένη ομάδα χρηστών.

Η αναζήτηση με βάση ετικέτα γίνεται μόνο σε βιβλία, μαθήματα, εκδηλώσεις και ειδήσεις και δεν επεκτείνεται σε ολόκληρο τον ιστότοπο. Αν επιθυμείτε να κάνετε αναζήτηση στον ιστότοπο ολόκληρο χρησιμοποιήστε την περιοχή Αναζήτησης που βρίσκεται στην πάνω δεξιά πλευρά της σελίδας.

Αν ψάχνετε Μαθήματα, Εκδηλώσεις και Βιβλία, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες σελίδες για (πιο αποτελεσματική) ειδική αναζήτηση:

Κριτήρια Αναζήτησης

RSS

Αποτελέσματα 1 έως 20 από 338.

Πολιτισμός

Εκδηλώσεις

Νέα

Εξετάσεις

Νέα

Ανάπτυξη Στελεχών & ΙΤ

Μαθήματα

 • Negotiations Excellence Training (N.Ex.T.)
  31 Οκτωβρίου 2018 - 23 Ιανουαρίου 2019. Σκοπός του 40ωρου προγράμματος N.Ex.T. είναι να σας βοηθήσει να γνωρίσετε τους κανόνες, τις μεθοδολογίες, τις στρατηγικές και τις τακτικές διαπραγμάτευσης, ώστε να αποφεύγετε παγίδες και λάθη, και να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας.
 • Αποτελεσματική Οργάνωση και Διοίκηση Πωλήσεων
  Το 15ωρο σεμινάριο καλύπτει τις παραμέτρους εκείνες που θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες στην δημιουργία αποτελεσματικών ομάδων πωλήσεων, την σύναψη ισχυρών εμπορικών συμφωνιών αλλά και στην κατανόηση της συμβολής των ενεργειών Μarketing στην αμοιβαία κερδοφόρα σχέση Προμηθευτή-Πελάτη.
 • Διοργάνωση Εταιρικών Events με Χαμηλό Budget
  Το 12ωρο σεμινάριο θα σας μυήσει σε όλα τα στάδια της άρτιας διοργάνωσης εταιρικών εκδηλώσεων, και τις δυνατότητες και επιλογές που έχετε παρά τους περιορισμούς στον προϋπολογισμό σας.
 • English beyond textbooks and exams
  Το 60ωρο πρόγραμμα σας δίνει την ευκαιρία να κρατήσετε επαφή και να βελτιώσετε τα Αγγλικά σας μέσα από δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες.

Νέα

 • Σεπ 11, 2018
  Fashion Marketing, 3-hour Crash Course
  3ωρο crash course αφιερωμένο στο Fashion Marketing με την Joy Koumentakou και τον Costantino Roselli στην Ελληνοαμερικανική Ένωση στις 24/9
 • Αυγ 20, 2018
  Growth Hacking Marketing 3-hour Crash Course
  Παρουσιάζουμε το Growth Hacking Marketing - τί είναι, τί μπορεί να κερδίσει μια επιχείρηση από μια τέτοια προσέγγιση marketing και τί χρειάζεται για να γίνεις ο επόμενος growth hacker...

Εκπαιδευτικό Υλικό

Βιβλία

 • Practice Tests for Style Level 1
  STYLE LEVEL 1 COVER  Το Practice Tests for STYLE Level 1 περιέχει πέντε πλήρη τεστ για τους μαθητές που προετοιμάζονται για το πρώτο επίπεδο των τεστ STYLE στο επίπεδο Α1...
 • Practice Tests for Style Level 1
  STYLE LEVEL 1 COVER  Το Practice Tests for STYLE Level 1 περιέχει πέντε πλήρη τεστ για τους μαθητές που προετοιμάζονται για το πρώτο επίπεδο των τεστ STYLE στο επίπεδο Α1...

Νέα

Τελευταία Ενημέρωση: 2009/03/31 - 19:19:14

Σε αυτή την ενότητα:

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα

Στείλτε αυτή την σελίδα