Αναζήτηση με βάση ετικέτα / ομάδα χρηστών

Βρίσκεστε σ΄αυτή τη σελίδα έχοντας κάνει κλικ σε κάποια ετικέτα ή ομάδα χρηστών. Εδώ θα βρείτε όλα τα πρόσωπα, τα βιβλία, τα μαθήματα, τις εκδηλώσεις και τις ειδήσεις που έχουν χαρακτηριστεί με την ετικέτα που επιλέξατε. Μπορείτε να περιορίσετε ακόμη περισσότερο την αναζήτησή σας σε ένα συγκεκριμένο ιστότοπο της πύλης μας ( π.χ. μόνο στις σελίδες της Εκπαίδευσης) ή σε συγκεκριμένη ομάδα χρηστών.

Η αναζήτηση με βάση ετικέτα γίνεται μόνο σε βιβλία, μαθήματα, εκδηλώσεις και ειδήσεις και δεν επεκτείνεται σε ολόκληρο τον ιστότοπο. Αν επιθυμείτε να κάνετε αναζήτηση στον ιστότοπο ολόκληρο χρησιμοποιήστε την περιοχή Αναζήτησης που βρίσκεται στην πάνω δεξιά πλευρά της σελίδας.

Αν ψάχνετε Μαθήματα, Εκδηλώσεις και Βιβλία, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες σελίδες για (πιο αποτελεσματική) ειδική αναζήτηση:

Κριτήρια Αναζήτησης

RSS

Αποτελέσματα 1 έως 20 από 367.

Εξετάσεις

Νέα

Ανάπτυξη Στελεχών & ΙΤ

Μαθήματα

 • Certificate in Digital Marketing - ξεκινά 23 Σεπτεμβρίου
  Ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στο digital marketing με διεθνή επαγγελματική πιστοποίηση. 160+ ώρες εκπαίδευσης σε εργαλεία και πρακτικές digital marketing. Σχεδιάστε ένα digital marketing plan, βελτιστοποιείστε την στρατηγική σας και τη διαφημιστική σας δαπάνη. Περιλαμβάνει προετοιμασία για την διεθνή πιστοποίηση OMCΑ.
 • Growth Hacking Academy - ξεκινά 1 Οκτωβρίου
  Από τα ελάχιστα στο κόσμο προγράμματα για προχωρημένους digital marketers. Μάθε growth hacking marketing τεχνικές, πώς θα εκμεταλλευθείς τα σύγχρονα online κανάλια, πέτυχε γρήγορη ανάπτυξη με σύμμαχο την τεχνολογία. Ένα αμιγώς τεχνικό σεμινάριο digital marketing.
 • Content Marketing Academy - ξεκινά 30 Οκτωβρίου
  Σκοπός μας είναι να σε κάνουμε "content machine". Σκοπός μας είναι να αντιληθείς την αξία του περιεχομένου ως στρατηγική branding και marketing για να εδραιώσεις την επιχείρησή σου, ή το προϊόν σου στην αγορά, να επικοινωνήσεις με το κοινό σου και να δημιουργήσεις πιστούς οπαδούς.
 • Google Ads and Analytics Workshop - ξεκινά 1 Νοεμβρίου
  40 ώρες πρακτικής σε ένα μόνο πρόγραμμα για να γνωρίσεις σε βάθος τα δύο δημοφιλέστερα εργαλεία της Google, να ξεκινήσεις δικό σου account και καμπάνιες στο Google Ads, ενώ με το Google Analytics να μετράς και να βελτιώνεις την επισκεψιμότητα, και την χρηστικότητα του site σου.
 • Persuasive Communicator
  Η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με την Persona Global Greece προσφέρουν το μοναδικό πρόγραμμα Persuasive Communicator® (PC)...
 • Ο Sales Manager του 21ου αιώνα
  Το 30ωρο πρόγραμμα εστιάζει στον ρόλο του σύγχρονου Sales Manager ως κομβικού στοιχείου επιτυχίας της ομάδας πωλήσεων, και της επίτευξης των ποιοτικών και ποσοτικών στόχων της, μέσα από ενεργητικές και μεθοδευμένες στρατηγικές και διαδικασίες. Το πρόγραμμα έχει έντονα πρακτικό χαρακτήρα με ευρεία χρήση case studies, role plays, best practices και ρεαλιστικών παραδειγμάτων.
 • Επιτυχημένες Διαπραγματεύσεις σε Πωλήσεις και Εμπόριο
  Σκοπός του 16ωρου προγράμματος είναι να βοηθήσει άτομα που ασχολούνται με το εμπόριο και τις πωλήσεις να βελτιώσουν τις διαπραγματευτικές τους δεξιότητες ώστε να επιτυγχάνουν καλύτερες διαπραγματευτικές εκβάσεις.
 • Sales as a Science – Η επιστήμη των πωλήσεων
  Το 40ωρο πρόγραμμα Sales as a Science - Η Επιστήμη των Πωλήσεων αναλύει με εμπεριστατωμένο τρόπο τις βασικές αρχές της διαδικασίας πώλησης, δίνοντας έμφαση στην πώληση (προϊόντος/υπηρεσίας) βάσει αξίας και βοηθάει τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις απαιτούμενες δεξιότητες για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στο χώρο των πωλήσεων.
 • Retention Marketing
  Μάθε τί είναι το retention marketing, πώς να σχεδιάσεις μια στρατηγική retention marketing χρησιμοποιώντας τις πλέον δοκιμασμένες τεχνικές customer retention που χρησιμοποιούν σήμερα έμπειροι marketeers.
 • Influencers Marketing
  Μάθε πως εφαρμόζουν πρακτικές influencers marketing στο media mix τους εταιρείες-κολοσσοί αλλά και εταιρείες μικρού βεληνεκούς καθώς και τις τάσεις του 2019 στο χώρο αυτό. Μέσα από case studies μελετάμε στρατηγικές και τακτικές για το καλύτερο δυνατό αποτελέσμα, τρόπους αποτίμησης και σωστού monetization.
 • WACC and the Optimal Capital Structure
  Το σεμινάριο προσφέρεται στην Αγγλική γλώσσα
 • Value-at-Risk
  Το σεμινάριο προσφέρεται στην Αγγλική γλώσσα
 • Risk Management in Banks
  Το σεμινάριο προσφέρεται στην Αγγλική γλώσσα

Εκπαιδευτικό Υλικό

Νέα

Πολιτισμός

Νέα

Μαθήματα

Τελευταία Ενημέρωση: 2009/03/31 - 19:19:14

Σε αυτή την ενότητα:

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα