Αναζήτηση με βάση ετικέτα / ομάδα χρηστών

Βρίσκεστε σ΄αυτή τη σελίδα έχοντας κάνει κλικ σε κάποια ετικέτα ή ομάδα χρηστών. Εδώ θα βρείτε όλα τα πρόσωπα, τα βιβλία, τα μαθήματα, τις εκδηλώσεις και τις ειδήσεις που έχουν χαρακτηριστεί με την ετικέτα που επιλέξατε. Μπορείτε να περιορίσετε ακόμη περισσότερο την αναζήτησή σας σε ένα συγκεκριμένο ιστότοπο της πύλης μας ( π.χ. μόνο στις σελίδες της Εκπαίδευσης) ή σε συγκεκριμένη ομάδα χρηστών.

Η αναζήτηση με βάση ετικέτα γίνεται μόνο σε βιβλία, μαθήματα, εκδηλώσεις και ειδήσεις και δεν επεκτείνεται σε ολόκληρο τον ιστότοπο. Αν επιθυμείτε να κάνετε αναζήτηση στον ιστότοπο ολόκληρο χρησιμοποιήστε την περιοχή Αναζήτησης που βρίσκεται στην πάνω δεξιά πλευρά της σελίδας.

Αν ψάχνετε Μαθήματα, Εκδηλώσεις και Βιβλία, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες σελίδες για (πιο αποτελεσματική) ειδική αναζήτηση:

Κριτήρια Αναζήτησης

RSS

Αποτελέσματα 1 έως 20 από 330.

Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας

Εκδηλώσεις

Ανάπτυξη Στελεχών & ΙΤ

Νέα

 • Απρ 24, 2018
  Principles and Practice of Design Thinking, 21-23 Ιουνίου, 2018
  Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Copenhagen Institute of Interaction Design (CIID) συνεργάζονται και πάλι για ένα τριήμερο workshop ανθρωποκεντρικής καινοτομίας...
 • Φεβ 26, 2018
  Growth Hacking Marketing 2-hour Crash Course - 23 Μαρτίου
  23 Μαρτίου παρουσιάζουμε το Growth Hacking Marketing - τί είναι, τί μπορεί να κερδίσει μια επιχείρηση από μια τέτοια προσέγγιση marketing και τί χρειάζεται για να γίνεις ο επόμενος growth hacker...

Μαθήματα

 • Getting the Most out of International Conferences
  Refresh and practice your Business English to actively participate and network with confidence.
 • Keep up to date with Business English-Intensive
  Το 15ωρο εντατικό πρόγραμμα σας βοηθάει να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση στην προφορική επικοινωνία στα Αγγλικά για επαγγελματικούς λόγους.
 • GDPR and Data Privacy Protection Program Implementation Workshop
  Δείτε πως εφαρμόζεται το GDPR σε Πρόγραμμα Προστασίας της Ιδιωτικότητας - Data Privacy Protection Program σε ένα 2μερο σεμινάριο με χρήση βέλτιστων πρακτικών του ISACA και με τη χρήση δωρεάν εργαλείου DPIA της Αρχής Προστασίας Δεδομένων της Γαλλίας.

Εξετάσεις

Νέα

Εκπαιδευτικό Υλικό

Νέα

Πολιτισμός

Νέα

Μαθήματα

Τελευταία Ενημέρωση: 2009/03/31 - 19:19:14

Σε αυτή την ενότητα:

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα

Στείλτε αυτή την σελίδα