Επαγγελματικές Πιστοποιήσεις στο Project Management

Προπαρασκευαστικά σεμινάρια και υποστήριξη για τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις: PMP®, IPMA D, PRINCE2®, PSM®

Προσφέρουμε σεμινάρια προετοιμασίας για τους υποψηφίους των επαγγελματικών πιστοποιήσεων IPMA D Level, Prince2® και PMP®, καθώς επίσης και πληθώρα σεμιναρίων για τη διατήρηση των πιστοποιήσεων αυτών.

H Διαχείριση Έργου βρίθει από μεθοδολογίες, πρότυπα, μοντέλα και πρακτικές: PRINCE2TM, PMBOK® Guide, APM’s APMBoK, IPMA’s ICB και πολλά άλλα... Tα πλέον διαδεδομένα ανά τον κόσμο διεθνή πρότυπα και μεθοδολογίες Διοίκησης-Διαχείρισης Έργων υποστηρίζονται από τους κάτωθι οργανισμούς: 

 • Project Management Institute - PMI®. Το PMI® είναι ένας από τους μεγαλύτερους μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς ανάπτυξης προτύπων Διαχείρισης-Διοίκησης Έργων, με έδρα τις ΗΠΑ. Ο οδηγός "A Guide to the Project Management Body of Knowledge, (PMBOK® Guide Γ Γδασδφ Γθιδε Guide)", είναι ένα πρότυπο το οποίο χρησιμοποιείται ως σημείο αναφοράς για τη Διοίκηση Έργων από οργανισμούς που ανήκουν σε διαφορετικούς κλάδους, και ως εγγύηση βασικών στοιχείων κουλτούρας διοίκησης έργων. Η πλέον διαδεδομένη πιστοποίηση του PMI είναι το Project Management Professional (PMP).® Μάθετε περισσότερα για το PMP®.
 • International Project Management Association (IPMΑ): Το IPMA λειτουργεί ως συνομοσπονδία Εθνικών φορέων Διαχείρισης Έργων με εκπροσώπους από 57 χώρες. Περισσότεροι από 200,000 επαγγελματίες έχουν πιστοποιηθεί με το σύστημα του IPMA σε περισσότερες από 57 χώρες, τα τελευταία 10 χρόνια.  Μάθετε περισσότερα για το IPMA D Level.
 • ΑPM Group UK - PRINCE2TM Το PRINCE2 είναι ένα συγκεκριμένο εργαλείο Διαχείρισης Έργων Βρετανικής προέλευσης. Δημιουργήθηκε από το UK Office of Government Commerce και χρησιμοποιείται σήμερα ευρέως σε διάφορους οργανισμούς στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.   Μάθετε περισσότερα για το PRINCE2
 • Agile Certified Practitioner (PMI-ACP)®Μια από τις πλέον ανερχόμενες πιστοποιήσεις σε Agile μεθοδολογίες είναι η νέα πιστοποίηση PMI-ACP® η οποία απευθυνεται σε έμπειρους project managers σε μεθοδολογίες Agile.  Μάθετε περισσότερα.
 • Professional Scrum Master (PSM®) από το Scrum.Org - μία από τις σημαντικότερες πιστοποιήσεις για το Scrum και Agile.   To Scrum.org Institute ιδρύθηκε από τον Ken Schwaber, πρωτοπόρο επαγγελματία σε Agile μεθοδολογίες (agile manifesto signatory), και συνιδρυτή του Scrum.  Πρόκειται για την μοναδική πιστοποιήση σε Scrum που αποδυκνείει συγχρόνως γνώση της μεθοδολογίας και δεξιότητες εφαρμογής της. Δείτε περισσότερα για το PSM®.
   

Σεμινάρια Προετοιμασίας Πιστοποιήσεων Project Management:

Simulation tests ειδικά για τους συμμετέχοντες των προπαρασκευαστικών μας σεμιναρίων.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση είναι πιστοποιημένος συνεργάτης του PMI ως Registered Education Provider (R.E.P.), και συνεργάζεται με το Ελληνικό Δίκτυο Διαχειριστών Έργων (PM-Greece), εθνικό μέλος του International Project Management Association, και με εξουσιοδοτημένους εκπαιδευτικούς φορείς (ATO) για το Prince2.

H Ελληνοαμερικανική Ένωση είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο των εξετάσεων IPMA στην Ελλάδα.

Αποκτήστε εύκολα και γρήγορα PDUs 

 • Κερδίστε έως 7,5 PDUs παρακολουθώντας το ετήσιο συνέδριό μας "Intl Athens Conference on Project Management Best Practices"
 • Κερδίστε 6,5 PDUs και γνωρίστε τα βασικά εργαλεία της εφαρμογής MS Project 2013, σε συμφέρουσα τιμή με το νέο μας σεμινάριο "Explore MS Project 2013"
 • Το PRINCE2 Practitioners Prep course σας δίνει 40 PDUs και την ευκαιρία να αποκτήσετε μια διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση στη Διοίκηση Έργου.
 • Αναπτύξτε τις διαπροσωπικές σας δεξιότητες, τα ταλέντα σας, αναπτύξτε την ομάδα σας με τα σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης - κερδίστε περισσότερα από 40 PDUs.

PMI, PMP, PMI-ACP, PMBOK are registered marks of Project Management Institute, Inc.

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited

 

Τελευταία Ενημέρωση: 2017/12/08 - 11:55:01

Αξιζει να δειτε

  Hellenic American Union

Business Management Consultants


Ποιοτητα

ISO 9001:2008
ISO 9001:2008
Διεύθυνση Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Επαγγελματικής Επιμόρφωσης

Που θα μας βρειτε

Center of Excellence in Project Management
Μασσαλίας 22, (7ος όρ.)
10680 Αθήνα
Τηλ.: 2103680907, 2103680927
Fax: 2103633174
Email: project@hau.gr

 

Project Management Institute

The PMI Registered Provider logo
is a registered mark of the
Project Management Institute, Inc

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα