Σεμινάρια Project Management - Διοίκηση και Διαχείριση Έργου

Σεμινάρια για το project management και προετοιμασία επαγγελματικής πιστοποίησης PMP, CAPM, PMI-ACP και PSM (Scrum).  Τα σεμινάρια προσφέρονται επίσης ως ενδοεπιχειρησιακή κατάρτιση και επανασχεδιάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

RSS

Αποτελέσματα 1 έως 10 από 23.

 • Project Management Professional (PMP)® Preparation Course
  Το σεμινάριο απευθύνεται σε έμπειρους project managers και σε στελέχη που εμπλέκονται σε έργα και επιθυμούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους με την επαγγελματική πιστοποίηση PMP.
 • The Art of Project Management®
  Online σεμινάριο για τις βασικές αρχές και τα εργαλεία διοίκησης έργων: σχεδιασμός, οργάνωση και στελέχωση, καθοδήγηση και ηγεσία, έλεγχος και αναφορές, διαχείριση κινδύνου και διαχείριση ομάδων.
 • PM² Essentials Prep Course
  Online Live Sessions. 16ωρο σεμινάριο για την νέα μεθοδολογία διαχείρισης έργων PM2 Methodology, η οποία αναπτύχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να φέρει μια κοινή γλώσσα επικοινωνίας και κοινές διαδικασίες μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των φορέων υλοποίησης συγχρηματοδοτούμενων έργων.
 • SofaStudy
  PMTestOnline is an online self study platform that prepares you for the Project Management Professional (PMP)® exam like there there is a real tutor at the other end. The system contains hundreds of thousands multiple-choice questions and information texts generated from a huge logical connected pool. (PMP is a registered mark of the Project Management Institute, Inc.)
 • Εργαστήριο MS Project
  Δείτε τις βασικές λειτουργίες του νέου MS Project 2016. Εξοικειωθείτε με τα μενού, τις οθόνες και τις βασικές αναφορές-εκτυπώσεις που παρέχει το εργαλείο.
 • The Art of Managing Change with a Simulation Workshop
  Σεμινάριο για την Διαχείριση της Αλλαγής σε περιβάλλον διαχείρισης έργων με εργαστήριο προσομοίωσης.
 • Leading virtual teams
  Το σεμινάριο παρουσιάζει τις βασικές αρχές διαχείρισης και ηγεσίες ομάδων από απόσταση, ομάδων που βρίσκονται σε απόμακρες και άλλες γεωγραφικές περιοχές
 • PMI-ACP® Prep Course
  3ήμερο προπαρασκευαστικό σεμινάριο για την πιστοποίηση PMI-ACP® του Project Management Institute® από πιστοποιημένους εισηγητές. (PMI, PMI-ACP are registered marks of the Project Management Institute, Inc.)
 • Professional Scrum Master (PSM I) Prep Course
  Πιστοποιηθείτε στο Agile Project Management και Scrum με την νέα ανερχόμενη επαγγελματική πιστοποίηση PSM® από τον Scrum.org και τους δημιουργούς του Scrum.
 • PRINCE2® Preparation Course and Examinations
  Προετοιμασθείτε και δώστε τις εξετάσεις για το PRINCE2 σε πέντε ημέρες.
Τελευταία Ενημέρωση: 2020/12/01 - 17:19:12

Αξιζει να δειτε

  Hellenic American Union

Business Management Consultants


 

Που θα μας βρειτε

Center of Excellence in Project Management
Μασσαλίας 22, (7ος όρ.)
10680 Αθήνα
Τηλ.: 2103680907, 2103680927
Fax: 2103633174
Email: project@hau.gr

 

Project Management Institute

The PMI Registered Provider logo
is a registered mark of the
Project Management Institute, Inc

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα