Project Management Professional (PMP)® Preparation Course

Προετοιμαστείτε τώρα από το σπίτι σας με το νέο online PMP Prep Course

Ημ/νίες: 17, 18,22,23,24,25 Ιουνίου, 1,8,9 Ιουλίου 2021, 18.00-21.30

Περιορισμένες θέσεις.

Απόκτησε την πιστοποίηση PMP με τους περισσότερους πιστοποιημένους Project Managers στον κόσμο.

Ακόμα κι αν έχεις ήδη εμπειρία στο χώρο, κάνε άλλο ένα βήμα μπροστά στην καριέρα σου αποκτώντας γνώσεις, δεξιότητες και μια επαγγελματική πιστοποίηση αναγνωρισμένη σε όλο τον κόσμο, από εργοδότες, Πανεπιστήμια και Δημόσιους φορείς.

Η πιστοποίηση PMP του Project Management Institute μετρά σήμερα πάνω από 1 εκατομμύριο πιστοποιημένους επαγγελματίες στο χώρο της Διαχείρισης Έργου.

Το σεμινάριο προετοιμασίας PMP Prep Course καλύπτει τις γνωστικές περιοχές και τις διαδικασίες έτσι όπως περιγράφονται στο PMBOK Guide, 6th Edition του Project Management Institute.  Έχει πρόσφατα διαμορφωθεί για να καλύψει πλήρως και τις νέες κατηγορίες (domains) πάνω στις οποίες εξετάζεσθε: People, Processes & Business Environment, Αgile & Hybrid Project Management, οι οποίες βρίσκονται πλέον σε ισχύ από 2/1/2021, μετά την πρόσφατη ανανέωση του PMP exam από το PMI.

Προνομιακή τιμή συμμετοχής: 780 Ευρώ έως τις 31 Μαϊου 2021

Standard τιμή συμμετοχής: 950 Ευρώ

Για να εγγραφείτε, συμπληρώστε την Αίτηση Συμμετοχής και αποστείλατε στο training@hau.gr

To PMP Prep Course περιλαμβάνει:

PMP Prep Live Online Module: 32 ώρες σύγχρονης (Online) εκπαιδευσης με τον εισηγητή, υλικό προετοιμασίας και μελέτης, πολλά δείγματα ερωτήσεων προς εξάσκηση

Project Management Tools & Techniques Pre-Learning, self-paced Module: τουλάχιστον 11 ώρες ασύγχρονης εκπαίδευσης πάνω σε βασικές αρχές και εργαλεία Project Management, η μελέτη των οποίων είναι προαπαιτούμενη για το τεστ αλλά δεν περιλαμβάνεται λεπτομερώς στο PMBOK Guide.  Χρήσιμο υλικό για όσους δεν έχουν εκτεθεί σε αυτά τα βασικά εργαλεία, ή για όσους θέλουν να «φρεσκάρουν» τις γνώσεις τους.  Το συγκεκριμένο self-paced module είναι διαθέσιμο πριν την έναρξη του Online live module και για 6 μήνες μετά την ολοκλήρωσή του, έτσι ώστε να μπορείτε να επανέλθετε για επανάληψη.

Τα εξέταστρα του PMP δεν συμπεριλαμβάνονται στο PMP Prep Course.  Οι υποψήφιοι δηλώνουν συμμετοχή στις εξετάσεις και εξοφλούν τα εξέταστρα απευθείας στο Project Management Institute


Εξουσιοδοτημένοι, και έμπειροι εκπαιδευτικοί συνεργάτες

Το PMP Prep Course της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης προσφέρεται σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων με διεθνή παρουσία πάνω από 30 χρόνια στο Project Management, Global Business Management Consultants.

H GBMC είναι εξουσιοδοτημένος Premier PMI® Authorized Training Partner. Ως εξουσιοδοτημένος εκπαιδευτικός συνεργάτης του PMI:

 • Όλοι οι εισηγητές είναι PMI accredited Training Partners
 • Χρησιμοποιούμε επίσημο εκπαιδευτικό υλικό του PMI
 • To PMP Prep Course είναι διαμορφωμένο και ανανεώνεται συνεχώς σύμφωνα με τις οδηγίες του PMI
 • Τα PDUs τα οποία λαμβάνουν οι υποψήφιοι ολοκληρώνοντας το course πιστώνονται απευθείας στο προφίλ τους στο PMI, χωρίς audit.

Το PMP Prep Course προσφέρει:

 • 32 ώρες εκπαίδευσης με έμπειρους εισηγητές από το εξωτερικό, στην Αγγλική γλώσσα, δηλαδή στη γλώσσα του τεστ
 • Πλήρη κάλυψη όλων των γνωστικών περιοχών PMBOK® Guide και του PMP® exam (People, Processes, Business Environment, Agile)
 • Project Management Tools & Techniques Pre-Learning Module (συμπεριλαμβάνεται στις παροχές του σεμιναρίου χωρίς χρέωση): 11 ώρες σε video tutorials (ασύγχρονη εκπαίδευση με 6μηνη πρόσβαση) και με συνοδευτικό υλικό μελέτης, για να εξοικειωθείτε, ή να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας με βασικά εργαλεία και τεχνικές διαχείρισης έργων (π.χ. Gantt Charts, PDM, Critical Path κ.α.) τα οποία είναι προαπαιτούμενα για το τεστ, αλλά δεν καλύπτονται σε βάθος στο PMBOK® Guide
 • PDF workbook (700 σελ.) με υλικό μελέτης, ασκήσεις και δείγματα ερωτήσεων με ανάλυση
 • 500 περίπου δείγματα ερωτήσεων,
 • Εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να απομνημονεύσετε φόρμουλες, τεχνικές, διαδικασίες και mindmaps
 • Ασκήσεις για να κατανοήσετε την φιλοσοφία με την οποία πρέπει να απαντήσετε σε ερωτήσεις σεναρίων που θα συναντήσετε στο μεγαλύτερο μέρος του τεστ
 • Δυνατότητα επικοινωνίας με τον εισηγητή μετά το σεμινάριο για καθοδήγηση και mentoring
 • 32 PDUs του virtual μαθήματος και 11 PDUs από το pre-learning, ασύγχρονο Module

Συνιστούμε: Πριν την παρακολούθηση του σεμιναρίου να διαβάσετε τουλάχιστον μια φορά το PMBOK® Guide, για την εξοικείωσή σας με την ύλη.

Περιεχόμενα

Module 1 – Creating a High Performing Team

The success of your project depends on the people involved. A key role of a project manager is to assemble and manage the project team and any additional stakeholders.

Module 2 – Starting the Project

Now that you’ve assembled a high-performing, engaged, and empowered project team, you are ready to get started with the planning of the project. Planning includes all aspects of a project including budget, schedule, scope, quality, project activities, procurement, and closure.

Module 3 – Doing the work

Now that you have a project plan and have determined the requirements for managing the project from initiation to closure, you are ready to execute the project.

Module 4 – Keeping the Team on Track

Now that the project team has been assembled and is doing the work of the project, you need to ensure that the team stays on track. As the project manager, you need to demonstrate the type of leadership that facilitates collaboration among the team and stakeholders, manages conflict, removes obstacles, and supports the team’s performance.

Module 5 – Keeping the Business in Mind

Keeping a handle on the changes in both the internal and external business environments is the project manager’s responsibility. Employing a continuous process improvement plan will ensure that the project’s success can be consistently repeated within your organization.

Exam Logistics

Εισηγητής

George Merguerian, PMP, Director, Global Business Management Consultants, PMI Authorized Training Partner

Προαιρετική εκπαιδευτική παροχή

Πρόσβαση (σε ειδική τιμή) για 1 χρόνο στην online εξατομικευμένη υπηρεσία προετοιμασίας για το PMP, SofaStudyTM.

To SofaStudyTM είναι μια έξυπνη και φιλική online πλατφόρμα εκμάθησης του PMBOK® Guide η οποία προσαρμόζεται στο δικό σας γνωστικό επίπεδο.  Η χρήση της πλατφόρμας είναι συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά ένα σεμινάριο προετοιμασίας ή την απαραίτητη προσωπική μελέτη στην προτεινόμενη βιβλιογραφία.  Δείτε περισσότερα ή δοκιμάστε το εργαλείο δωρεάν και αξιολογείστε τις γνώσεις σας για το PMP®.

Γιατί να επιλέξετε το PMP

Το Project Management Institute με την πιστοποίηση PMP® παρέχει τη δυνατότητα:

 • Να αναδείξεις τις γνώσεις σου και την εμπειρία σου στο Project Management, ανεξαρτήτως επαγγελματικής κατεύθυνσης και κλάδου.
 • Να διεκδικήσεις καλύτερες μισθολογικές απολαβές και ευκαιρίες καριέρας σε όλο το κόσμο
 • Να πιστοποιηθείς από έναν φορέα με ιστορία στο χώρο από το 1984 και με περισσότερους από 1 εκατ. πιστοποιημένους σε πάνω από 180 χώρες.

Τί χρειάζεται για την αίτησή μου για το PMP® exam;

Οι υποψήφιοι για τις εξετάσεις PMP θα πρέπει να έχουν:

35 ώρες εκπαίδευσης (contact hours / or PDUs) μέσω εκπαιδευτικού προγράμματος που είναι πιστοποιημένο από το PMI, ή να είναι κάτοχοι της πιστοποίησης CAPM του PMI.

Επιπλέον, χρειάζεται πρώτο πτυχίο (επιπέδου Bachelor) και 3 χρόνια (ή 36 μήνες) εμπειρίας σε ρόλο, ή σε θέση με καθήκοντα project management.

Για όσους δεν έχουν πρώτο πτυχίο (επιπέδου Bachelor), χρειάζεται να δηλώσουν εκτός από τις 35 ώρες εκπαίδευσης, τουλάχιστον 5 χρόνια (ή 60 μήνες) εμπειρίας σε ρόλο, ή σε θέση με καθήκοντα project management.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το PMP exam και την διαδικασία πιστοποίησης καλέστε μας στο 210-3680907, ή επισκεφθείτε το www.pmi.org

 

 

PMP, PMI Journal, PMBOK are registered marks of the Project Management Institute, Inc.

Πληροφορίες

Κωδικός Μαθήματος P5049
Μονάδα/Πρόγραμμα Επαγγελματική Κατάρτιση
Καθηγητής George Merguerian,PMP, Director, Global Business Management Consultants, PMI Authorized Training Partner
Γλώσσες EN
Επίπεδο Μέσο Ανώτερο
Προαπαιτούμενα Βασική γνώση μεθοδολογίας Διαχείρισης Έργων
Σε ποιον απευθύνεται Διαχειριστές έργων, Διαχειριστές χαρτοφυλακίων, στελέχη διοίκησης, σύμβουλοι
Βεβαίωση ΠαρακολούθησηςΝαι
Οδηγεί στην πιστοποίηση PMP®, CAPM®
Πίστωση Μονάδων Επιμόρφωσης 43 PDUs
Προσφέρεται OnlineΝαι
Συμμετοχή €950,00 €780,00
Συνεργαζόμενος Φορέας Global Business Management Consultants

Προγράμματα

Ημέρες και Ώρες Ημ/νία Έναρξης Ημ/νία Λήξης Ώρες ανά εβδομάδα
18.00-21.30 17/06/2021 09/07/2021 (Συνολική διάρκεια σεμιναρίου 32 ώρες)
Τελευταία Ενημέρωση: 2021/04/25 - 21:02:39

Αξιζει να δειτε

  Hellenic American Union

Business Management Consultants

Που θα μας βρειτε

Center of Excellence in Project Management
Μασσαλίας 22, (7ος όρ.)
10680 Αθήνα
Τηλ.: 2103680907, 2103680056
Email: project@hau.gr

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα