Η Ελληνοαμερικανική Ένωση πιστοποιείται για τα Προγράμματά της

08/09/2009

Το Κέντρο Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας και Γλωσσικών Σπουδών της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης έχει πιστοποιηθεί από το Commission on English Language Program Accreditation (CEA) για τα παρακάτω προγράμματα:

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση είναι τώρα ο μόνος οργανισμός του είδους του στην Ελλάδα και ένας από 73 οργανισμούς παγκοσμίως με πιστοποιημένα προγράμματα ξένων γλωσσών και πρόγραμμα εκπαίδευσης καθηγητών ξένων γλωσσών.

Με την ανωτέρω πιστοποίηση, η Ελληνοαμερικανική Ένωση εντάσσεται στην ίδια ομάδα οργανισμών όπως το Πανεπιστήμιο της Βοστόνης, το Πανεπιστήμιο του Georgetown και το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβανίας που έχουν πιστοποιήσει αντίστοιχα προγράμματά τους.

Με αναγνώριση από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ, το CEA είναι ο μόνος εξειδικευμένος οργανισμός πιστοποίησης του είδους του στις ΗΠΑ και ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους παγκοσμίως.

Το CEA χρησιμοποιεί κριτήρια πιστοποίησης που διασφαλίζουν αντικειμενικό τρόπο ποιοτικής αξιολόγησης των προσφερόμενων προγραμμάτων. Κατόπιν σχολαστικής εξέτασης των διαδικασιών και του περιεχομένου των προγραμμάτων του οργανισμού προς πιστοποίηση, το CEA μπορεί να πιστοποιήσει και να δημοσιοποιήσει εκείνα τα προγράμματα που ανταποκρίνονται στα κριτήρια. Η πιστοποίηση αναγνωρίζει την υψηλή ποιότητα σε προγράμματα αγγλικής γλώσσας ή σε άλλα γλωσσικά προγράμματα, όπως εκπαίδευση καθηγητών ξένων γλωσσών και μαθήματα ξένων γλωσσών.

Η αναγνώριση έρχεται μετά από διαδικασία αυτοαξιολόγησης και αναθεώρησης η οποία διήρκεσε περισσότερο από δύο χρόνια. Με την ολοκλήρωσή της, υποβάλαμε την αναφορά αυτοαξιολόγησής μας στο CEA το Μάρτιο του 2009 και δεχθήκαμε επιτόπια επίσκεψη το Μάιο του 2009. Κατά τη συνεδρίασή του τον Αύγουστο του 2009, το CEA αποφάσισε ότι η Ελληνοαμερικανική Ένωση πιστοποιείται με το παρακάτω σκεπτικό:

Το Κέντρο Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας και Γλωσσικών Σπουδών (CALLS) της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης πιστοποιείται από το Commission on English Language Program Accreditation για την περίοδο Αυγούστου 2009 έως Αυγούστου 2014 και αποδέχεται να τηρεί τα Κριτήρια του CEA για Προγράμματα και Οργανισμούς Αγγλικής Γλώσσας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανωτέρω πιστοποίηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε: CEA, 801 North Fairfax 402 (A), 22314 (703.519.2070) www.cea-accredit.org.

Με αυτή την πιστοποίηση, οι εγγεγραμμένοι και υποψήφιοι σπουδαστές μας μπορούν να είναι σίγουροι ότι η Ελληνοαμερικανική Ένωση προσφέρει προγράμματα ξένων γλωσσών και πρόγραμμα εκπαίδευσης καθηγητών ξένων γλωσσών εξαιρετικά υψηλής ποιότητας.

Πληροφορίες

Γλώσσα: EL, EN
Τελευταία Ενημέρωση: 2019/03/05 - 13:52:31

Μείνετε Συνδεδεμένοι

Hellenic American Union Twitter Hellenic American Union Facebook  linkedin logo

 YouTube logo  Instagram logo

Αξίζει να δείτε 

Hellenic American Union Thessaloniki

 

Center of Excellence in Project Management

 

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα