Σεμινάρια Cambridge English στην Ελληνοαμερικανική Ένωση στην Αθήνα

15/01/2019

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση, σε συνεργασία με το Cambridge Assessment English, οργανώνει Open Day για όσους ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και καθηγητές Αγγλικής επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για τις εξετάσεις Cambridge English καθώς και για τρόπους βελτίωσης της απόδοσης των μαθητών τους σε αυτές τις εξετάσεις.

Ημερομηνία Ώρα Τίτλος
25 Ιανουαρίου, 2019 09.00 - 09.30 Welcome and Registration
09.30 - 10.45 Grading Writing Accurately at C2 Level
Stephen-John Taylor, Cambridge English Presenter
10.45 - 11.00  New Resources from Cambridge University Press
Alexandra Papageorgiou,  Cambridge University Press
11.00 - 11.15 Break
11.15 - 12.00 Developing vocabulary strategies for B2 and beyond
Stephen-John Taylor, Cambridge English Presenter
12.00 - 13.00 Why choose Cambridge-Communication tips for everyone.
Christina Anifadis, Language School Owner, 2016 CELA Awards for Preparation Centres
Grading Writing Accurately at C2 Level

Ύστερα από πρόσφατη ανάλυση εκθέσεων επιπέδου Γ2 από το Cambridge Assessment English, το σεμινάριο αυτό έχει ως στόχο να κάνει τους συμμετέχοντες να βαθμολογούν με αυτοπεποίθηση τις εκθέσεις των μαθητών τους σύμφωνα με τα κατάλληλα κριτήρια. Είναι απαραίτητο για οποιονδήποτε προετοιμάζει μαθητές για το γραπτό μέρος εξετάσεων επιπέδου Γ2.

Developing vocabulary strategies for B2 and beyond

Αυτό το σεμινάριο θα εξετάσει τρόπους με τους οποίους οι μαθητές κινητοποιούνται προκειμένου να αναπτύξουν και να εδραιώσουν λεξιλόγιο επιπέδου Β2 και άνω. Θα εξετάσουμε ιδέες και δραστηριότητες για την τάξη καθώς και χρήσιμα ψηφιακά εργαλεία και μέσα για να εμπλουτίσουν οι μαθητές το λεξιλόγιό τους. Θα αναλογιστούμε πώς τα ανωτέρω θα βοηθήσουν στην προετοιμασία για τις εξετάσεις Cambridge English B2 First for Schools.

Why choose Cambridge-Communication tips for everyone

Η επιλογή των εξετάσεων Cambridge English για τους μαθητές σας μπορεί να αποτελέσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών ενός σχολείου και για την ιδιωτική εκπαιδευτική αγορά. Ταυτόχρονα, επιλέγοντας τις συγκεκριμένες εξετάσεις, δημιουργείται η ανάγκη να μεταδοθεί αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε μαθητές, γονείς, διδακτικό και διοικητικό προσωπικό. Αυτή η παρουσίαση θα κάνει επισκόπηση των πιο συνηθισμένων ερωτήσεων που υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι καθώς και αποτελεσματικούς τρόπους απάντησής τους.

Ημερομηνία & Ώρα: Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019, 09:00-13:00

Χώρος: Ελληνοαμερικανική Ένωση, Μασσαλίας 22, Αθήνα

Για κρατήσεις θέσεων:

Οι ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και οι καθηγητές Αγγλικής που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε οποιοδήποτε από τα σεμινάρια/παρουσιάσεις πρέπει να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης για κράτηση θέσης (T: 210-3680000) μέχρι την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019. Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Σημείωση: Το σεμινάριο προσφέρεται δωρεάν.

Πληροφορίες

Γλώσσα: EN
Τελευταία Ενημέρωση: 2019/01/28 - 10:14:16

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα