Διαδραστικό σεμινάριο του Michigan Language Assessment στην Ελληνοαμερικανική Ένωση στην Αθήνα

14/01/2019

Σε συνεργασία με το Michigan Language Assessment, η Ελληνοαμερικανική Ένωση προσφέρει διαδραστικό σεμινάριο για την ενότητα Writing των εξετάσεων ECCE και ECPE.

Το διαδραστικό σεμινάριο αποτελεί μοναδική ευκαιρία για όλους τους ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και καθηγητές Αγγλικής καθώς, για πρώτη φορά, βασίζεται σε γνήσια δείγματα writing Ελλήνων υποψηφίων των εξεταστικών περιόδων ECCE και ECPE Μαΐου 2018.

Ποιο είναι το περιεχόμενο του σεμιναρίου;

Στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα μάθουν να εντοπίζουν τα χαρακτηριστικά της ενότητας Writing τα οποία απαιτούνται σύμφωνα με τα κριτήρια αξιολόγησης. Μέσα από την ανάλυση δειγμάτων writing των Ελλήνων υποψηφίων που συμμετείχαν στις εξεταστικές περιόδους ECCE και ECPE Μαΐου 2018, οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν στρατηγικές προκειμένου να εμπλουτίσουν τη διδασκαλία στην τάξη και να βοηθήσουν τους μαθητές τους να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις. Στο δεύτερο μέρος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα εμπλακούν ενεργά στην αξιολόγηση γραπτών χρησιμοποιώντας αυθεντικό υλικό.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο;

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και καθηγητές Αγγλικής.

Ποιος είναι ο εισηγητής;

Το σεμινάριο θα εισηγηθεί η Sharon Pearce, Διευθύντρια Αξιολόγησης του Michigan Language Assessment. Είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη εξετάσεων και για τη διασφάλιση ποιότητας σε αυτές. Είναι κάτοχος BA στην Ισπανική και MA στη Γλωσσολογία. Πριν την απασχόλησή της για το Michigan Language Assessment, η Sharon δίδασκε Έκθεση σε Αμερικανικό κολλέγιο καθώς και μαθήματα Αγγλικής ως ΔΓ/ΞΓ για ενηλίκους στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Αργεντινή.

Πού και πότε θα προσφερθεί το σεμινάριο;
  • Θέατρο, 2ος όροφος, Ελληνοαμερικανική Ένωση, Μασσαλίας 22, Αθήνα
  • Κυριακή, 27 Ιανουαρίου, 2019,
    • 1ο Μέρος: 11:00-12:30
    • 2ο Μέρος: 12:30-13:30
Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής;

Το σεμινάριο προσφέρεται δωρεάν.

Πως μπορεί κάποιος να συμμετάσχει;
  • Οι κρατήσεις θέσεων είναι υποχρεωτικές.
  • Για κράτηση θέσεων, οι συμμετέχοντες πρέπει να καλούν στο 210-3680000.

Πληροφορίες

Γλώσσα: EN
Τελευταία Ενημέρωση: 2019/01/28 - 10:16:23

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα