Οι νικητές του διαγωνισμού έκθεσης Essay Contest 2012-2013

22/07/2013

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε στην Ελληνοαμερικανική Ένωση η τελική φάση του διαγωνισμού Essay Contest 2012-2013 Going Green: Helping to Create Environment-Friendly Schools. Στην τελική φάση συμμετείχαν μαθητές από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Ναύπακτο και την Κόρινθο.

Πρώτη νικήτρια του διαγωνισμού για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 αναδείχτηκε η Τσιμπίτα Κωνσταντίνα από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αμαλία Παγώνη & Σια. Το πρώτο βραβείο είναι ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής Notebook.

Δεύτερος νικητής αναδείχτηκε ο Πέππας Γεώργιος από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γιάννου Ελένη . Το δεύτερο βραβείο είναι ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής Netbook.

Τρίτη νικήτρια αναδείχτηκε η Ιωαννίδου Κυριακή από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Καμαριώτου Μαργαρίτα . Το τρίτο βραβείο είναι ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής Netbook.

Οι υπόλοιποι νικητές είναι (σε αλφαβητική σειρά):

  • Ανδρεόπουλος Εμμανουήλ (ΚΞΓ Καραγιάννη-Χατζή Βασιλική)
  • Αβραμίδης Δημήτριος (ΚΞΓ Δαδιώτη Βαϊα)
  • Χωριανόπουλος Στέφανος (ΚΞΓ Eurosuccess A.E.)
  • Κολβάνη Αλεξία (ΚΞΓ PLUS-Δέτση Μαρία)
  • Κοντός Βαγγέλης (ΚΞΓ Πλιάκου Ελένη)
  • Μακροπούλου Σοφία (ΚΞΓ Όμιλος Lexicon – Μελάς Αναστάσιος)
  • Μηλιώρη Χριστίνα (ΚΞΓ Κυτέα Αικατερίνη)

Στους νικητές των θέσεων 4-10 θα δοθούν βιβλία και λεξικά.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό έχουν ήδη λάβει μέσω των Κέντρων Ξένων Γλωσσών τους ειδικά πιστοποιητικά αναγνώρισης της συμμετοχής τους.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση διοργανώνει τον διαγωνισμό έκθεσης ιδεών στην Αγγλική (Essay Contest) στο πλαίσιο της δέσμευσής της να υποστηρίζει τις προσπάθειες των Κέντρων Ξένων Γλωσσών να παρέχουν στους μαθητές τους την καλύτερη δυνατή ξενόγλωσση παιδεία.

Πληροφορίες

Τελευταία Ενημέρωση: 2013/08/22 - 11:09:32

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα