Σεμινάρια Cambridge English στη Χαλκίδα

15/01/2019

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση, σε συνεργασία με το Cambridge Assessment English, προσφέρει σεμινάριο για τους για τους ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και για τους καθηγητές Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας ως εξής:

Ημερομηνία Ώρα Τίτλος
26 Ιανουαρίου 2019 09.30 - 09.45 Welcome and Registration
09.45 - 11.00 Stepping Stones to B2: Reading
Nick Michelioudakis, Cambridge Assessment English Presenter
11.00 - 11.15  New Resources from Cambridge University Press
Anna Bolla,  Cambridge University Press
11.15 - 11.30 Coffee Break
11.30 - 12.15 Motivating Young Learners in the classroom
Nick Michelioudakis, Cambridge Assessment English Presenter
12.15 - 13.00 Developing vocabulary strategies for B2 and beyond
Nick Michelioudakis, Cambridge Assessment English Presenter
Stepping Stones to B2: Reading

Με ποιους τρόπους οι εξετάσεις A2 Key for schools και B1 Preliminary for schools βοηθούν τους μαθητές στην πορεία τους προς το πιστοποιητικό B2 First for Schools, στοχεύοντας συγκεκριμένα στην ανάπτυξη δεξιοτήτων κατανόησης γραπτού λόγου. Επίσης, θα προτείνουμε δραστηριότητες που μπορείτε να αξιοποιήσετε στην τάξη προκειμένου να βοηθήσετε τους μαθητές σας να αναπτύξουν τις σχετικές αυτές δεξιότητες. Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε συμβουλές που εσείς προσωπικά βρήκατε χρήσιμες όταν διδάσκετε τα Α2 και Β1 επίπεδα. 

Motivating Young Learners in the classroom

Στην τάξη, δεν είναι πάντα εύκολο να κινητοποιείς τους μαθητές μικρής ηλικίας. Το σεμινάριο αυτό θα αναζητήσει τρόπους προκειμένου η εκμάθηση της Αγγλικής να αποκτήσει νόημα και να μείνει αξέχαστη και, παράλληλα, διασκεδαστική. Θα εξετάσουμε επίσης πώς οι εξετάσεις Cambridge English Young Learners μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές να εμπλακούν στη μαθησιακή διαδικασία.

Developing vocabulary strategies for B2 and beyond

Αυτό το σεμινάριο θα εξετάσει τρόπους με τους οποίους οι μαθητές κινητοποιούνται προκειμένου να αναπτύξουν και να εδραιώσουν λεξιλόγιο επιπέδου Β2 και άνω. Θα εξετάσουμε ιδέες και δραστηριότητες για την τάξη καθώς και χρήσιμα ψηφιακά εργαλεία και μέσα για να εμπλουτίσουν οι μαθητές το λεξιλόγιό τους. Θα αναλογιστούμε πώς τα ανωτέρω θα βοηθήσουν στην προετοιμασία για τις εξετάσεις Cambridge English B2 First for Schools.  Αυτό το σεμινάριο είναι κατάλληλο για όλους τους καθηγητές Αγγλικής. Οι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση σε δωρεάν. διδακτικό υλικό. Σημείωση: Το σεμινάριο αυτό παρουσιάστηκε αρχικά στην International Publishers Exhibition στην Ελλάδα κατά την έναρξη του σχολικού έτους 2018-2019.

Ημερομηνία & Ώρα: Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, 09:30-13:00

Χώρος διεξαγωγής: Lucy Hotel, Λ. Βουδούρη 10, Χαλκίδα

Για κρατήσεις θέσεων: Κάντε την κράτηση σας εδώ.

Σημείωση: Το σεμινάριο προσφέρεται δωρεάν.

Πληροφορίες

Γλώσσα: EN
Τελευταία Ενημέρωση: 2019/01/28 - 10:13:37

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα