Αξιολογήστε με σιγουριά την ενότητα Writing του B2 First (FCE) for Schools και C2 Proficiency (CPE)

19/02/2020

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση, σε συνεργασία με το Cambridge Assessment English, προσφέρει σεμινάριο για ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και καθηγητές ως εξής:

Ημερομηνία Θέματα Ώρα

Εισηγητής Cambridge English

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 B2 First (FCE) for Schools Writing 10:00-11:15 Stephen Taylor
C2 Proficiency (CPE) Writing 11:30-12:45
B2 First (FCE) for Schools Writing

Το σεμινάριο αυτό επικεντρώνεται στο θέμα της αξιολόγησης από το Cambridge Assessment English της ενότητας Writing του B2 First (FCE) for Schools. Χωρίζεται σε 2 μέρη. Το πρώτο περιλαμβάνει μια εισαγωγή και επισκόπηση των κύριων κριτηρίων που χρησιμοποιούνται από τους εξεταστές για τη βαθμολόγηση τέτοιων γραπτών · το δεύτερο παρέχει μια σε βάθος ανάλυση 6 γνήσιων Β2 First (FCE) for Schools γραπτών κειμένων που έχουν δημιουργηθεί από Έλληνες υποψηφίους (δύο δοκίμια για το Part 1, ένα άρθρο για το Part 2, ένα email για το Part 2, και δύο ιστορίες για το Part 2) με την κατάλληλη βαθμολόγηση και σχολιασμό. Στόχος του σεμιναρίου είναι να δώσει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς που απασχολούνται στην Ελλάδα να προσεγγίσουν τα ερωτήματα της ενότητας Writing με μεγαλύτερη σιγουριά και να παρέχουν εποικοδομητικά σχόλια στους μαθητές τους που προετοιμάζονται για αυτή τη δημοφιλή εξέταση.

C2 Proficiency (CPE) Writing

Το σεμινάριο αυτό επικεντρώνεται στο θέμα της αξιολόγησης από το Cambridge Assessment English της ενότητας Writing του C2 Proficiency (CPE).  Χωρίζεται σε 2 μέρη. Το πρώτο περιλαμβάνει μια εισαγωγή και επισκόπηση των κύριων κριτηρίων που χρησιμοποιούνται από τους εξεταστές για τη βαθμολόγηση τέτοιων γραπτών · το δεύτερο παρέχει μια σε βάθος ανάλυση 6 γνήσιων C2 Proficiency (CPE) γραπτών κειμένων που έχουν δημιουργηθεί από  Έλληνες υποψηφίους (δύο δοκίμια για το Part 1, ένα άρθρο για το Part 2, μια επιστολή για το Part 2, και δύο κριτικές για το Part 2) με την κατάλληλη βαθμολόγηση και σχολιασμό. Στόχος του σεμιναρίου είναι να δώσει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς που απασχολούνται στην Ελλάδα να προσεγγίσουν τα ερωτήματα της ενότητας Writing με μεγαλύτερη σιγουριά και να παρέχουν εποικοδομητικά σχόλια στους μαθητές τους που προετοιμάζονται για αυτή τη δημοφιλή εξέταση.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

  • Χώρος διεξαγωγής: Ελληνοαμερικανική Ένωση, Θέατρο, 2ος όρ., Μασσαλίας 22, Αθήνα
  • Κρατήσεις: Για κρατήσεις θέσεων, καλέστε μας στο 2103680000. Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες

Γλώσσα: EN
Τελευταία Ενημέρωση: 2020/03/06 - 16:10:42

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα