Τελικές ημερομηνίες διεξαγωγής γραπτών εξετάσεων ECCE-ECPE σταδιακά διαθέσιμες μέσω του ORFEAS

28/05/2020

Οι τελικές ημερομηνίες διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων ECCE και ECPE Ιουνίου, Ιουλίου και Σεπτεμβρίου 2020 θα είναι σταδιακά διαθέσιμες έως και τις 31 Μαΐου 2020 ως εξής:

  • Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών θα μπορούν να δουν τις νέες ημερομηνίες για τους μαθητές τους μέσω της πλατφόρμας ORFEAS. Η μεταφορά των αιτήσεων έχει ολοκληρωθεί για όσους υποψήφιους βρίσκονται σε κατάσταση «Confirmed». Για όλους τους υπόλοιπους υποψήφιους που βρίσκονται σε κατάσταση «draft» ή «pending», θα είναι δυνατή η ανάθεση σε νέα εξεταστική ημερομηνία, αφού ολοκληρωθεί η επεξεργασία από τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.
  • Οι μεμονωμένοι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τις νέες ημερομηνίες μέσω του ORFEAS και θα λάβουν και σχετική ενημέρωση μέσω email.

Σημειώνονται τα ακόλουθα:

  • Έως τα μέσα Ιουνίου 2020, θα έχουν ολοκληρωθεί τα τελικά προγράμματα γραπτών και προφορικών εξετάσεων όλων των υποψήφιων ECCE και ECPE και θα είναι διαθέσιμα μέσω του ORFEAS.
  • Εξαιτίας των περιορισμών σε ισχύ λόγω του ιού COVID-19, δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν μετέπειτα αιτήματα για αλλαγές σε εξεταστικές ημερομηνίες.

Ζητάμε συγνώμη σε περίπτωση που δεν ικανοποιήσουμε όλα τα αιτήματα για τις ερχόμενες εξεταστικές περιόδους των εξετάσεων ECCE και ECPE.

Κατά την παρούσα κρίσιμη περίοδο, έχει ύψιστη σημασία να προφυλαχτεί η υγεία όλων!

Πληροφορίες

Γλώσσα: EL
Τελευταία Ενημέρωση: 2020/06/15 - 10:39:43

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα