Αναζήτηση με βάση ετικέτα / ομάδα χρηστών

Βρίσκεστε σ΄αυτή τη σελίδα έχοντας κάνει κλικ σε κάποια ετικέτα ή ομάδα χρηστών. Εδώ θα βρείτε όλα τα πρόσωπα, τα βιβλία, τα μαθήματα, τις εκδηλώσεις και τις ειδήσεις που έχουν χαρακτηριστεί με την ετικέτα που επιλέξατε. Μπορείτε να περιορίσετε ακόμη περισσότερο την αναζήτησή σας σε ένα συγκεκριμένο ιστότοπο της πύλης μας ( π.χ. μόνο στις σελίδες της Εκπαίδευσης) ή σε συγκεκριμένη ομάδα χρηστών.

Η αναζήτηση με βάση ετικέτα γίνεται μόνο σε βιβλία, μαθήματα, εκδηλώσεις και ειδήσεις και δεν επεκτείνεται σε ολόκληρο τον ιστότοπο. Αν επιθυμείτε να κάνετε αναζήτηση στον ιστότοπο ολόκληρο χρησιμοποιήστε την περιοχή Αναζήτησης που βρίσκεται στην πάνω δεξιά πλευρά της σελίδας.

Αν ψάχνετε Μαθήματα, Εκδηλώσεις και Βιβλία, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες σελίδες για (πιο αποτελεσματική) ειδική αναζήτηση:

Κριτήρια Αναζήτησης

RSS

Αποτελέσματα 1 έως 20 από 394.

Ανάπτυξη Στελεχών & ΙΤ

Νέα

Μαθήματα

 • Προπαρασκευαστικό σεμινάριο για τις εξετάσεις CISA
  Προσφέρουμε 3ήμερο ταχύρυθμο σεμινάριο προετοιμασίας για τις εξετάσεις CISA σε συνεργασία με το ISACA Athens Chapter. Τώρα και online!
 • Certificate in Digital Marketing - ξεκινά 27 Απριλίου 2020
  Ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στο digital marketing με διεθνή επαγγελματική πιστοποίηση. 160+ ώρες εκπαίδευσης σε εργαλεία και πρακτικές digital marketing. Σχεδιάστε ένα digital marketing plan, βελτιστοποιείστε την στρατηγική σας και τη διαφημιστική σας δαπάνη. Περιλαμβάνει προετοιμασία για την διεθνή πιστοποίηση OMCΑ.
 • SEO Academy - ξεκινά 31 Μαρτίου
  Μάθε πως να βελτιώνεις την παρουσία της ιστοσελίδας σου στις μηχανές αναζήτησης και κατέκτησε την αγορά, σε ένα μοναδικό hands-on SEO Marketing course.
 • Growth Hacking Academy - ξεκινά 26 Μαϊου
  Από τα ελάχιστα στο κόσμο προγράμματα για προχωρημένους digital marketers. Μάθε growth hacking marketing τεχνικές, πώς θα εκμεταλλευθείς τα σύγχρονα online κανάλια, πέτυχε γρήγορη ανάπτυξη με σύμμαχο την τεχνολογία. Ένα αμιγώς τεχνικό σεμινάριο digital marketing.
 • Google Ads and Analytics Workshop - ξεκινά 12 Ιουνίου
  40 ώρες πρακτικής σε ένα μόνο πρόγραμμα για να γνωρίσεις σε βάθος τα δύο δημοφιλέστερα εργαλεία της Google, να ξεκινήσεις δικό σου account και καμπάνιες στο Google Ads, ενώ με το Google Analytics να μετράς και να βελτιώνεις την επισκεψιμότητα, και την χρηστικότητα του site σου.
 • Digital Design Workshop - ξεκινά 4 Μαϊου
  Από το χαρτί στην οθόνη. Από τα cm στα pixels. Όλα όσα πρέπει να ξέρει ένας γραφίστας και creative professional για το design στον ψηφιακό χώρο με έμφαση στα digital elements, στη διαφήμιση και στο user experience.

Πολιτισμός

Νέα

Μαθήματα

Εξετάσεις

Νέα

COEPM

Μαθήματα

 • Project Management Professional (PMP)® Preparation Course
  35+ ώρες εντατικής προετοιμασίας στα Αγγλικά, με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και online simulation tests, για να επιτύχετε στο Project Management Professional (PMP)® exam, του PMI®.

Ελληνοαμερικανική Ένωση

Εκδηλώσεις

Τελευταία Ενημέρωση: 2009/03/31 - 19:19:14

Σε αυτή την ενότητα:

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα