Αναζήτηση με βάση ετικέτα / ομάδα χρηστών

Βρίσκεστε σ΄αυτή τη σελίδα έχοντας κάνει κλικ σε κάποια ετικέτα ή ομάδα χρηστών. Εδώ θα βρείτε όλα τα πρόσωπα, τα βιβλία, τα μαθήματα, τις εκδηλώσεις και τις ειδήσεις που έχουν χαρακτηριστεί με την ετικέτα που επιλέξατε. Μπορείτε να περιορίσετε ακόμη περισσότερο την αναζήτησή σας σε ένα συγκεκριμένο ιστότοπο της πύλης μας ( π.χ. μόνο στις σελίδες της Εκπαίδευσης) ή σε συγκεκριμένη ομάδα χρηστών.

Η αναζήτηση με βάση ετικέτα γίνεται μόνο σε βιβλία, μαθήματα, εκδηλώσεις και ειδήσεις και δεν επεκτείνεται σε ολόκληρο τον ιστότοπο. Αν επιθυμείτε να κάνετε αναζήτηση στον ιστότοπο ολόκληρο χρησιμοποιήστε την περιοχή Αναζήτησης που βρίσκεται στην πάνω δεξιά πλευρά της σελίδας.

Αν ψάχνετε Μαθήματα, Εκδηλώσεις και Βιβλία, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες σελίδες για (πιο αποτελεσματική) ειδική αναζήτηση:

Κριτήρια Αναζήτησης

RSS

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.

Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας

Εκδηλώσεις

 • Απρ 30, 2007
  How to improve your Speed Reading skills
  Μαθητές από επιλεγμένα τμήματα (ανώτερα επίπεδα) του Προγράμματος Αγγλικής Γλώσσας παρακολούθησαν παρουσίαση από τον κ. Γιάννη Πετρόπουλο, Διευθυντή του Writing Program του Hellenic American University
 • Μαϊ 25, 2007
  Πρακτική εξάσκηση με φοιτητές Πανεπιστημίου του Wisconsin Oshkosh
  conv_photo-2jpg  Φοιτητές από το Πανεπιστήμιο του Wisconsin Oshkosh επισκέφτηκαν επιλεγμένα Τμήματα Συνομιλίας του Προγράμματος Αγγλικής Γλώσσας.
 • Μαρ 13, 2008
  Γιατροί του Κόσμου: 28 Χρόνια στο Πλευρό των Ευάλωτων Πληθυσμών
  medecins-du-monde-2jpg  Μαθητές από επιλεγμένα τμήματα (ανώτερα επίπεδα) του Προγράμματος Αγγλικής Γλώσσας παρακολούθησαν παρουσίαση στα Αγγλικά από τον κ. Γιώργο Πετρόπουλο, Συντονιστή Προγραμμάτων Εξωτερικού της Οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας».
 • Μαϊ 16, 2008
  American Puzzle
  americanpuzzle_160508-4jpg  Καθηγητές και μαθητές από τα Τμήματα Συνομιλίας 240, 340 και 440 παρακολούθησαν συναρπαστική παρουσίαση
 • Φεβ 25, 2009
  Oι αρχαίες παραδόσεις των Kalasha
  kalasha_photo-4jpg  Mαθητές από επιλεγμένα τμήματα (ανώτερα επίπεδα) του Προγράμματος Αγγλικής Γλώσσας παρακολούθησαν παρουσίαση στα Αγγλικά από μέλη της ΜΚΟ «Έλληνες Εθελοντές».
Τελευταία Ενημέρωση: 2009/03/31 - 19:19:14

Σε αυτή την ενότητα:

Newsletter

Μείνετε Συνδεδεμένοι

Hellenic American Union Twitter Hellenic American Union Facebook  linkedin logo

 YouTube logo  Instagram logo

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα