Αναζήτηση με βάση ετικέτα / ομάδα χρηστών

Βρίσκεστε σ΄αυτή τη σελίδα έχοντας κάνει κλικ σε κάποια ετικέτα ή ομάδα χρηστών. Εδώ θα βρείτε όλα τα πρόσωπα, τα βιβλία, τα μαθήματα, τις εκδηλώσεις και τις ειδήσεις που έχουν χαρακτηριστεί με την ετικέτα που επιλέξατε. Μπορείτε να περιορίσετε ακόμη περισσότερο την αναζήτησή σας σε ένα συγκεκριμένο ιστότοπο της πύλης μας ( π.χ. μόνο στις σελίδες της Εκπαίδευσης) ή σε συγκεκριμένη ομάδα χρηστών.

Η αναζήτηση με βάση ετικέτα γίνεται μόνο σε βιβλία, μαθήματα, εκδηλώσεις και ειδήσεις και δεν επεκτείνεται σε ολόκληρο τον ιστότοπο. Αν επιθυμείτε να κάνετε αναζήτηση στον ιστότοπο ολόκληρο χρησιμοποιήστε την περιοχή Αναζήτησης που βρίσκεται στην πάνω δεξιά πλευρά της σελίδας.

Αν ψάχνετε Μαθήματα, Εκδηλώσεις και Βιβλία, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες σελίδες για (πιο αποτελεσματική) ειδική αναζήτηση:

Κριτήρια Αναζήτησης

RSS

Αποτελέσματα 1 έως 20 από 23.

Πολιτισμός

Εκδηλώσεις

Νέα

Μαθήματα

 • History+ Lab
  Η δημόσια εφαρμοσμένη ιστορία συναντά τους τομείς του επιχειρείν, του πολιτισμού, των διεθνών σχέσεων, της τεχνολογίας και του περιβάλλοντος σε ένα πρότυπο online εργαστήριο...

Περιβαλλοντική Εκπαίδευση

Εκδηλώσεις

 • Απρ 26, 2014
  Οι EcoFans επισκέφτηκαν το μουσείο Ιστορίας στην Πλάκα!
  img_3256  Τα μέλη του EcoFans Club και οι μαθητές του Παιδικού και Εφηβικού Προγράμματος Αγγλικής Γλώσσας της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης επισκέφτηκαν το Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
 • Φεβ 22, 2014 - Φεβ 25, 2014
  Το EcoFans Club συνάντησε το Carbon Busters Club στην Ελληνοαμερικανική Ένωση!
  img_3164--3  Το EcoFans Club συνάντησε το Carbon Busters Club σε δύο δίωρες εκδηλώσεις στο αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στις 22 & 25 Φεβρουαρίου, 2014. Η εκδηλώσεις συνδύασαν παιχνίδια ρόλων, αφήγηση ιστοριών, και πολλή διασκέδαση στην προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά να συνεισφέρουν στην προστασία του περιβάλλοντος και στην σωτηρία του κόσμου.
 • Νοε 30, 2013
  Οι EcoFans εξερεύνησαν το μουσείο στο ΓΚΑΖΙ!
  img_3080--2  Οι μικροί οικολόγοι σε μια συναρπαστική εξερεύνηση στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου.
 • Δεκ 18, 2010
  Κεραμεικός
  apoyh-arxaiologikoy-xwroy_site-2  Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010 το EcoFans Club επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο του Κεραμεικού στα πλαίσια της φετινής δράσης του γύρω από τα μνημεία, το φυσικό τοπίο και τα ποτάμια της Αθήνας.
 • Μαρ 28, 2009
  Οι EcoFans της Βέροιας εν Δράση
  Οι EcoFans της Βέροιας εν Δράση  Οι EcoFans άρχισαν να δραστηριοποιούνται στη Βέροια, σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας.

Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας

Εκδηλώσεις

Νέα

Τελευταία Ενημέρωση: 2009/03/31 - 19:19:14

Σε αυτή την ενότητα:

Newsletter

Μείνετε Συνδεδεμένοι

Hellenic American Union Twitter Hellenic American Union Facebook  linkedin logo

 YouTube logo  Instagram logo

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα