Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Οι εξετάσεις που διεξάγουμε και ο ιός COVID-19

Τα ακόλουθα ισχύουν μέχρι νεοτέρας για όλες τις εξετάσεις που διεξάγει η Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Τα ακόλουθα αφορούν αποκλειστικά στις εξετάσεις που διεξάγει η Ελληνοαμερικανική Ένωση. Για οποιοδήποτε άλλο θέμα που δεν αφορά σε διεξαγωγή εξετάσεων αλλά σε γενικά προληπτικά μέτρα έναντι του ιού COVID-19, ισχύουν η σχετική Ελληνική νομοθεσία και οι σχετικές κρατικές επίσημες οδηγίες.

  • Κάθε μέρα διεξαγωγής εξετάσεών μας, τα μέλη του προσωπικού εξετάσεων θα επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύ ή  βεβαίωση νόσησης COVID-19 σε ισχύ ή βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου COVID-19 (rapid test ή PCR test) έως και μία εβδομάδα πριν την εξέταση.
  • Δεν θα επιτρέψουμε σε εξετάσεις μας μέλη του προσωπικού μας χωρίς ένα από τα ανωτέρω έγγραφα.
  • Κατά τη διεξαγωγή προφορικών και γραπτών εξετάσεων που διεξάγουμε:
    • Οι υποψήφιοι δεν υποχρεούνται να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή βεβαίωση/δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ή εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου (self test, rapid test ή PCR test) προκειμένου να συμμετάσχουν σε γραπτές και προφορικές εξετάσεις.
    • Οι υποψήφιοι δεν υποχρεούνται να φοράνε μάσκα προσώπου/προσωπίδα σε κλειστούς χώρους αναμονής πριν και μετά τις γραπτές και προφορικές εξετάσεις καθώς και σε χώρους στους οποίους διεξάγονται γραπτές και προφορικές εξετάσεις. Παρ’ όλα αυτά, η χρήση μάσκας προσώπου/προσωπίδας συνίσταται. 
  • Οι υποψήφιοι πρέπει να βρίσκονται στο κτίριο εξετάσεων τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την εισαγωγή (introduction) των γραπτών εξετάσεων και την έναρξη των προφορικών εξετάσεων, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουν λάβει.
  • Η είσοδος στο κτίριο εξετάσεων επιτρέπεται μόνο στους υποψήφιους. 
Πίσω στην αρχή