Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Οι εξετάσεις που διεξάγουμε και ο ιός COVID-19

Τα ακόλουθα ισχύουν μέχρι νεοτέρας για όλες τις εξετάσεις που διεξάγει η Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Τα ακόλουθα αφορούν αποκλειστικά στις εξετάσεις που διεξάγει η Ελληνοαμερικανική Ένωση. Για οποιοδήποτε άλλο θέμα που δεν αφορά σε διεξαγωγή εξετάσεων αλλά σε γενικά προληπτικά μέτρα έναντι του ιού COVID-19, ισχύουν η σχετική Ελληνική νομοθεσία και οι σχετικές κρατικές επίσημες οδηγίες.

 • Κάθε μέρα διεξαγωγής εξετάσεών μας, τα μέλη του προσωπικού εξετάσεων θα επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού εντός του τελευταίου εννεαμήνου ή  βεβαίωση νόσησης COVID-19 εντός του τελευταίου εξαμήνου ή βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου COVID-19 (rapid test ή PCR test) έως και μία εβδομάδα πριν την εξέταση.
 • Δεν θα επιτρέψουμε σε εξετάσεις μας μέλη του προσωπικού μας χωρίς ένα από τα ανωτέρω έγγραφα.
 • Κατά τη διεξαγωγή προφορικών και γραπτών εξετάσεων που διεξάγουμε:
  • Όλα τα κτίρια και οι αίθουσες εξετάσεων καθώς και τα έπιπλα και ο εξοπλισμός θα απολυμαίνονται με κατάλληλο και επαγγελματικό τρόπο.
  • Το προσωπικό εξετάσεών μας θα χρησιμοποιεί αντισηπτικό υγρό και θα φοράει γάντια και μάσκες προσώπου/προσωπίδες.
  • Εμείς θα διαθέτουμε τέτοια επιπλέον αντικείμενα σε όλα τα κτίρια εξετάσεων για υποψήφιους και προσωπικό εξετάσεων.
  • Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να φοράνε μάσκα προσώπου/προσωπίδα καθόλη την παραμονή τους σε κλειστούς χώρους αναμονής πριν και μετά τις γραπτές και προφορικές εξετάσεις καθώς και σε χώρους στους οποίους διεξάγονται γραπτές και προφορικές εξετάσεις. Όσοι υποψήφιοι με ειδικές ικανότητες έχουν λάβει ειδικές διευκολύνσεις δεν υποχρεούνται να φοράνε μάσκα προσώπου/προσωπίδα.
  • Όλες οι αίθουσες εξετάσεων θα αερίζονται επαρκώς και με φυσικό τρόπο. Σε περίπτωση που ο φυσικός αερισμός δεν είναι δυνατός, θα γίνεται χρήση κλιματιστικών.
 • Οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκονται στο κτίριο εξετάσεων έως και 45 λεπτά πριν την έναρξη των γραπτών εξετάσεών τους, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουν λάβει. Κατά την άφιξή τους στο κτίριο εξετάσεων, με καθοδήγηση από το προσωπικό εξετάσεών μας, οι υποψήφιοι θα εισέρχονται απευθείας στην αίθουσα όπου θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις. Οι υποψήφιοι δεν θα αναμένουν καθόλου εκτός ή εντός του κτιρίου εξετάσεων πριν την έναρξη των γραπτών εξετάσεων.
 • Σε περίπτωση που γραπτές εξετάσεις περιλαμβάνουν διαλείμματα, αυτά θα γίνονται εντός της αίθουσας εξετάσεων. Δεν θα επιτρέπεται στους υποψήφιους να εξέρχονται από την αίθουσα εξετάσεων κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.
Πίσω στην αρχή