Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

BEC

Επιχειρήσεις
Γλώσσα:
Αγγλικά

Γνωστές και ως Business English Certificates (BEC), οι συγκεκριμένες εξετάσεις αναπτύσσουν την Αγγλική με στόχο την επικοινωνία με αυτοπεποίθηση σε διεθνές επαγγελματικό περιβάλλον και αποδεικνύουν στους εργοδότες ότι έχετε τις απαιτούμενες δεξιότητες της Αγγλικής προκειμένου να επιτύχετε.

Τα Business English Certificates (BEC) αναγνωρίζονται παγκοσμίως από κορυφαίες διεθνείς εταιρείες καθώς και από εκπαιδευτικά ιδρύματα και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων.

  • B1 Business Preliminary (BEC Preliminary)
    Γνωστό και ως Cambridge English: Business Preliminary (BEC Preliminary), αποτελεί προσόν το οποίο αποδεικνύει στους εργοδότες ότι έχετε καλή γνώση της Αγγλικής για πρακτική, καθημερινή χρήση της σε επιχειρηματικά περιβάλλοντα.
  • B2 Business Vantage (BEC Vantage)
    Γνωστό και ως Cambridge English: Business Vantage (BEC Vantage), αποτελεί προσόν το οποίο αποδεικνύει την ετοιμότητά σας να απασχοληθείτε με επιτυχία σε διεθνή επιχειρηματικά περιβάλλοντα. Οι συγκεκριμένες εξετάσεις μπορούν να σας βοηθήσουν σε αναζήτηση εργασίας, αιτήματα για προαγωγή ή περαιτέρω επαγγελματική εξέλιξη. 
  • C1 Business Higher (BEC Higher)
    Γνωστό και ως Cambridge English: Business Higher (BEC Higher), αποτελεί προσόν το οποίο αποδεικνύει σε εργοδότες ότι έχετε πολύ καλή γνώση της Αγγλικής για επιχειρήσεις.

Πίσω στην αρχή