;
Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

The New Build Up Your Writing and Speaking Skills for the ECPE

Το The New Build Up Your Writing and Speaking Skills for the ECPE έχει σκοπό να βοηθήσει τους σπουδαστές επιπέδου Γ2 να τελειοποιήσουν τις δεξιότητές τους στη γραπτή καθώς και προφορική επικοινωνία και επικεντρώνεται στην προετοιμασία για τις ενότητες writing και speaking του ECPE.

Το βιβλίο στοχεύει στο να βοηθήσει τους σπουδαστές στο επίπεδο Γ2 να αναπτύξουν και να τελειοποιήσουν τις δεξιότητές τους στην παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου για την εξέταση ECPE. Μέσα από ενότητες προετοιμασίας παραγωγής γραπτού και προφορικού λόγου με τεστ και ασκήσεις, οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν πλήρως τις πρακτικές της εξέτασης αλλά και να αναλύουν της απόδοσή τους. Με σκοπό την πληρέστερη προετοιμασία των σπουδαστών, το βιβλίο συνοδεύεται από βιβλίο καθηγητή που περιέχει όλες τις σωστές απαντήσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Ενότητα προετοιμασίας παραγωγής γραπτού λόγου:

  • 10 δείγματα εκθέσεων με ασκήσεις για λεπτομερέστερη ανάλυση γραμματικής, λεξιλογίου, οργάνωσης λόγου και μεθόδων ανάπτυξης κειμένου
  • 20 θέματα εκθέσεων για σπουδαστές ώστε να κάνουν πρακτική εξάσκηση γράφοντας αυθεντικές εκθέσεις

Ενότητα προετοιμασίας παραγωγής προφορικού λόγου:

  • 6 τεστ παραγωγής προφορικού λόγου με ασκήσεις για λεπτομερέστερη ανάλυση της επίδοσης του υποψηφίου
  • 6 τεστ παραγωγής προφορικού λόγου με θέματα που εξυπηρετούν τρεις υποψηφίους και για καθοδηγούμενη αλλά και για γενική πρακτική
Προσφέρονται:
  • Βιβλίο σπουδαστή
  • Βιβλίο καθηγητή που περιέχει τις σωστές απαντήσεις των ασκήσεων πάνω στη σελίδα
Δείτε επίσης:

Δείτε επίσης

Πίσω στην αρχή