Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Are you ABLE 2 succeed? (all sections)

Για Μαθητές
Ξεκινά Σύντομα
Διάρκεια
1 ώρα
Γλώσσα
Αγγλικά

Το διαδραστικό αυτό workshop απευθύνεται σε μαθητές που θα δώσουν εξετάσεις για το ABLE B2. Θα δοθούν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις ενότητες της γραπτής εξέτασης (Writing-Listening-Reading and Use of Language) αλλά και της ενότητας προφορικών.

Τι θα κερδίσετε από το πρόγραμμα

  • Θα εξοικειωθείτε με τις απαιτήσεις της εξέτασης ABLE B2
  • Θα σας δοθούν συμβουλές σχετικά για την προετοιμασία σας ώστε να αριστεύσετε στην επίσημη εξέταση ABLE B2
  • Θα ενημερωθείτε σχετικά όλες τις ενότητες της εξέτασης ABLE B2 και θα κάνετε όποια ερώτηση επιθυμείτε σχετικά με το τεστ

Το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης προσφέρει δωρεάν webinars σε ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών, καθηγητές και μαθητές. Όλες οι δραστηριότητες ακαδημαϊκής υποστήριξης για την εξεταστική περίοδο Δεκεμβρίου 2021 προσφέρονται μόνο online κατά την ακαδημαϊκή περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2021. 

Το Hellenic American University ιδρύθηκε και απέκτησε την δικαιοδοσία να χορηγεί πτυχία, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με Πράξη του Νομοθετικού Σώματος της Πολιτείας του New Hampshire. Όλα τα Ακαδημαϊκά Προγράμματα του Hellenic American University έχουν εγκριθεί, υπάγονται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και αξιολογούνται από την Ανεξάρτητη Ρυθμιστική Αρχή της Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (NHPEC). Το Hellenic American University Office for Language Assessment and Test Development αναπτύσσει τέσσερα τεστ, το BCCE™, το ABLE B2, το ALCE™, το STYLE, και το τεστ που οδηγεί σε επαγγελματική πιστοποίηση για καθηγητές Αγγλικών ETECT.  


Πίσω στην αρχή