Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Becoming your students’ ECPE Speaking Examiner

Για Καθηγητές
Διάρκεια
1.5 ώρα
Γλώσσα
Αγγλικά

Το webinar επικεντρώνεται στο πώς ένας καθηγητής που προετοιμάζει μαθητές για την ενότητα ECPE Speaking μπορεί να διεξάγει την προφορική εξέταση, ακολουθώντας όλους τους κανόνες και τις αρχές της επίσημης εξέτασης της ενότητας.

Μπαίνοντας στη ‘θέση’ του εξεταστή, οι καθηγητές αποκτούν γνώση σχετικά με όλες τις εκφάνσεις της προφορικής ενότητας του ECPE και πιο συγκεκριμένα της συμπεριφοράς του εξεταστή αλλά και της βαθμολόγησης σύμφωνα με τα επίσημα κριτήρια.

Τι θα κερδίσετε από το πρόγραμμα

  • Θα εξοικειωθείτε με τις απαιτήσεις της ενότητας ECPE Speaking
  • Θα σας δοθούν συμβουλές διδασκαλίας σχετικά για την προετοιμασία της ενότητας ECPE Speaking και θα ανταλλάξετε ιδέες με τους συναδέλφους σας
  • Θα ενημερωθείτε σχετικά με το πώς βαθμολογείται η ενότητα

Το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης προσφέρει δωρεάν webinars σε ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών, καθηγητές και μαθητές. Όλες οι δραστηριότητες ακαδημαϊκής υποστήριξης για την εξεταστική περίοδο Μαΐου 2022 προσφέρονται μόνο online κατά την ακαδημαϊκή περίοδο Φεβρουαρίου-Μαΐου 2022.  


Πίσω στην αρχή