Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Developing and Practicing in STYLE (Levels 1-4)

Για Καθηγητές
Ξεκινά Σύντομα
Διάρκεια
1 ώρα
Γλώσσα
Αγγλικά

Τα School Tests for Young Learners of English (STYLE) είναι μια σειρά από τεστ που σκοπό έχουν να εισαγάγουν τους μικρούς στον κόσμο των Αγγλικών και στις δεξιότητες που απαιτούνται ώστε να είναι προετοιμασμένοι για μελλοντικές επίσημες εξετάσεις σε υψηλότερα επίπεδα γλωσσομάθειας.

Το webinar απευθύνεται σε καθηγητές και επικεντρώνεται στο πώς μπορούν να ενθαρρύνουν τους μικρούς μαθητές και να τους δώσουν κίνητρο ώστε να επιτύχουν στις σπουδές τους.

Τι θα κερδίσετε από το πρόγραμμα

  • Θα εξοικειωθείτε με τη δομή/μορφή του STYLE (Levels 1-4)
  • Θα σας δοθούν συμβουλές διδασκαλίας σχετικά για την προετοιμασία μαθητών για τις εξετάσεις STYLE και θα ανταλλάξετε απόψεις με τους συναδέλφους σας
  • Θα ενημερωθείτε σχετικά με το σκεπτικό ανάπτυξης και τη φιλοσοφία των τεστ που απευθύνονται σε μαθητές νεαρής ηλικίας

Το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης προσφέρει δωρεάν σε ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών, καθηγητές και μαθητές. Όλες οι δραστηριότητες ακαδημαϊκής υποστήριξης για την εξεταστική περίοδο Δεκεμβρίου 2021 προσφέρονται μόνο κατά την ακαδημαϊκή περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2021. 

Το Hellenic American University ιδρύθηκε και απέκτησε την δικαιοδοσία να χορηγεί πτυχία, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με Πράξη του Νομοθετικού Σώματος της Πολιτείας του New Hampshire. Όλα τα Ακαδημαϊκά Προγράμματα του Hellenic American University έχουν εγκριθεί, υπάγονται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και αξιολογούνται από την Ανεξάρτητη Ρυθμιστική Αρχή της Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (NHPEC). Το Hellenic American University Office for Language Assessment and Test Development αναπτύσσει τέσσερα τεστ, το BCCE™, το ABLE B2, το ALCE™, το STYLE, και το τεστ που οδηγεί σε επαγγελματική πιστοποίηση για καθηγητές Αγγλικών ETECT.  


Πίσω στην αρχή