Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!
Διάρκεια
1 hour
Γλώσσα
Αγγλικά

ECCE: A learning journey for success

Οργανώνετε την τάξη προετοιμασίας για το ECCE και χρειάζεστε καθοδήγηση; Σε αυτό το webinar μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με το πώς θα οργανώσετε την τάξη προετοιμασίας ECCE ώστε οι μαθητές σας να είναι πραγματικά έτοιμοι για το ECCE. Το τμήμα εκδόσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης έχει αναπτύξει υλικό (Skills building books και Practice Examinations books) για τους μαθητές που προετοιμάζονται αλλά και εξασκούνται για την εξέταση ECCE. Επιπλέον υλικό που έχει δημιουργήσει η Ελληνοαμερικανική Ένωση (Screening test, Quizzes, Video materials) επίσης αποτελεί χρήσιμο εκπαιδευτικό εργαλείο που θα βοηθήσει στην αποτελεσματική προετοιμασία μαθητών για το ECCE πριν δώσουν τις επίσημες εξετάσεις τους. 

Τι θα κερδίσετε από το πρόγραμμα

  • Θα ενημερωθείτε σχετικά με το πώς θα οργανώσετε αποτελεσματικά την τάξη των μαθητών σας που προετοιμάζονται για την εξέταση ECCE (screening test, skills books, practice tests, sample test, extra resources)
  • Θα εξοικειωθείτε με τη δομή του ανανεωμένου ECCE (όλες οι ενότητες)
  • Θα μπορέσετε να δώσετε όλες εκείνες τις συμβουλές στους μαθητές σας που προετοιμάζονται για το ECCE οι οποίες θα τους οδηγήσουν σε σίγουρη επιτυχία

Εισηγητές

Ακαδημαϊκοί Συντονιστές του Κέντρου Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης


Πίσω στην αρχή