Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

ECCE Writing assessment

Για Καθηγητές - Δωρεάν
Διάρκεια
1 ώρα
Γλώσσα
Αγγλικά

ECCE Writing assessment

Πόσο καλά γνωρίζετε το σύστημα βαθμολόγησης της ενότητας ECCE Writing? Σε αυτή την παρουσίαση θα ενημερωθείτε σχετικά με τα κριτήρια αξιολόγησης της ενότητας Writing της εξέτασης ECCE μέσα από δείγματα εκθέσεων. Προετοιμάστε αποτελεσματικά τους μαθητές σας ώστε να αριστεύσουν στην επίσημη εξέταση. 

Τι θα κερδίσετε από το πρόγραμμα

  • Θα ενημερωθείτε σχετικά με τον τρόπο βαθμολόγησης της ενότητας Writing της εξέτασης ECCE ώστε να αξιολογείτε σωστά τις εκθέσεις των μαθητών σας
  • Θα μπορέσετε να δώσετε όλες εκείνες τις συμβουλές στους μαθητές σας που προετοιμάζονται για το ECCE οι οποίες θα τους οδηγήσουν σε σίγουρη επιτυχία

Εισηγητές

Ακαδημαϊκοί Συντονιστές του
Κέντρου Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της
Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης προσφέρει δωρεάν online δραστηριότητες ακαδημαϊκής υποστήριξης σε ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών, καθηγητές και μαθητές για την εξεταστική περίοδο Δεκεμβρίου 2022 κατά την ακαδημαϊκή περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2022. 


Πίσω στην αρχή