Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

ECPE Speaking for students: Stages and Participation

Για Μαθητές
Ξεκινά Σύντομα
Διάρκεια
1.5 ώρα
Γλώσσα
Αγγλικά

Το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης προσφέρει στους μαθητές που προετοιμάζονται για την εξέταση ECPE Δεκεμβρίου ένα webinar που επικεντρώνεται στην ενότητα Speaking.

Στην αρχή του webinar, θα γίνει γρήγορη υπενθύμιση σχετικά με τα στάδια της προφορικής εξέτασης και της μορφής του Speaking test ενώ στη συνέχεια θα τους δοθεί η ευκαιρία να δούν τα στάδια αναλυτικά μαζί με χρήσιμες συμβουλές για την ημέρα της προφορικής εξέτασης.

Στο τέλος της δραστηριότητας, θα λυθούν στους συμμετέχοντες όλες οι απορίες που τυχόν έχουν σχετικά με την προφορική εξέταση τόσο σε επίπεδο προετοιμασίας αλλά και βαθμολόγησης.

Τι θα κερδίσετε από το πρόγραμμα

  • Θα εξοικειωθείτε με τις απαιτήσεις της ενότητας ECPE Speaking
  • Θα σας δοθούν συμβουλές σχετικά με την προετοιμασία σας για το ECPE Speaking ώστε να αριστεύσετε στις επίσημες εξετάσεις

Το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης προσφέρει δωρεάν webinars σε ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών, καθηγητές και μαθητές. Όλες οι δραστηριότητες ακαδημαϊκής υποστήριξης για την εξεταστική περίοδο Δεκεμβρίου 2021 προσφέρονται μόνο online κατά την ακαδημαϊκή περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2021.  


Πίσω στην αρχή