Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Preparing your students for the ABLE B2

Για Καθηγητές
Ξεκινά Σύντομα
Διάρκεια
1 ώρα
Γλώσσα
Αγγλικά

Το webinar απευθύνεται σε καθηγητές και επικεντρώνεται στο πώς μπορείτε να προετοιμάσετε αποτελεσματικά τους μαθητές σας, ποιες στρατηγικές να τους διδάξετε που θα τους φανούν χρήσιμες καθώς και πώς να βαθμολογείτε τις ενότητες της εξέτασης ABLE B2 (αναγνωρισμένο από ΑΣΕΠ).

Τι θα κερδίσετε από το πρόγραμμα

  • Θα εξοικειωθείτε με τη δομή/μορφή του ABLE B2
  • Θα σας δοθούν συμβουλές διδασκαλίας σχετικά για την προετοιμασία μαθητών για την εξέταση ABLE B2 και θα ανταλλάξετε απόψεις με τους συναδέλφους σας
  • Θα ενημερωθείτε σχετικά με το πώς βαθμολογείται η ενότητα ABLE B2 Writing
  • Θα ενημερωθείτε σχετικά με το πώς βαθμολογούνται οι υπόλοιπες ενότητες ABLE B2

Το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης προσφέρει δωρεάν webinars σε ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών, καθηγητές και μαθητές. Όλες οι δραστηριότητες ακαδημαϊκής υποστήριξης για την εξεταστική περίοδο Δεκεμβρίου 2021 προσφέρονται μόνο online κατά την ακαδημαϊκή περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2021. 

Το Hellenic American University ιδρύθηκε και απέκτησε την δικαιοδοσία να χορηγεί πτυχία, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με Πράξη του Νομοθετικού Σώματος της Πολιτείας του New Hampshire. Όλα τα Ακαδημαϊκά Προγράμματα του Hellenic American University έχουν εγκριθεί, υπάγονται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και αξιολογούνται από την Ανεξάρτητη Ρυθμιστική Αρχή της Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (NHPEC). Το Hellenic American University Office for Language Assessment and Test Development αναπτύσσει τέσσερα τεστ, το BCCE™, το ABLE B2, το ALCE™, το STYLE, και το τεστ που οδηγεί σε επαγγελματική πιστοποίηση για καθηγητές Αγγλικών ETECT.  


Πίσω στην αρχή