Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Speaking practice: talk to an English speaker and boost your confidence!

Για Μαθητές
Κατόπιν Ζήτησης
Διάρκεια
20 λεπτά (ανά υποψήφιο)
Γλώσσα
Αγγλικά

Νιώθεις αυτοπεποίθηση μιλώντας Αγγλικά; 

Η νέα μας δραστηριότητα ακαδημαϊκής υποστήριξης απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να εξασκήσουν τον προφορικό τους λόγο στα Αγγλικά.

Το feedback που θα λάβουν οι συμμετέχοντες επικεντρώνεται στα δυνατά σημεία αλλά και στις αδυναμίες τους πάντα σε σχέση με το επίπεδο γλωσσομάθειας στο οποίο ανήκουν. 

Παρακαλώ σημειώστε ότι:

  • Η δραστηριότητα εξάσκησης προφορικού λόγου διεξάγεται από το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης μόνο διαδικτυακά (online). Όσοι εγγράφονται στη συγκεκριμένη υπηρεσία ακαδημαϊκής υποστήριξης θα λάβουν email που θα περιέχει λίστα θεμάτων προς συζήτηση. Εναλλακτικά, οι εγγεγραμμένοι στη δραστηριότητα μπορούν να προτείνουν ένα θέμα της αρεσκείας τους. Επιπλέον, θα λάβουν μία φόρμα για να δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους για να ορίσουν το ραντεβού και το θέμα της συζήτησης.
  • Το υλικό που χρησιμοποιείται στην online δραστηριότητα εξάσκησης προφορικού λόγου έχει αναπτυχθεί από την Ελληνοαμερικανική Ένωση.

  • Τόνωση της αυτοπεποίθησης μιλώντας Αγγλικά κατά τη διάρκεια των εξετάσεων ή σε συνθήκες της καθημερινότητας.
  • Εξοικείωση στην παραγωγή προφορικού λόγου με αγγλόφωνο ομιλητή κι εμπειρία από τη συμμετοχή σε συζήτηση.
  • Εξάσκηση στον προφορικό λόγο ως προετοιμασία για συμμετοχή σε συνέντευξη για δουλειά, ταξίδι σε αγγλόφωνη χώρα ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο.
  • Προφορικό feedback το οποίο θα βοηθήσει στον εντοπισμό των σημείων που επιδέχονται βελτίωσης στην παραγωγή προφορικού λόγου.

Πιστοποιημένοι εξεταστές προφορικών εξετάσεων

Πίσω στην αρχή