Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

The Updated TOEIC® Listening and Reading examination: format, preparation, and assessment

Για Μαθητές
Ξεκινά Σύντομα
Διάρκεια
1 ώρα
Γλώσσα
Αγγλικά

Το webinar έχει ως θέμα του την εξέταση TOEIC® Listening and Reading.

Στο πρώτο μέρος παρουσιάζεται η μορφή/δομή του τεστ ενώ στο δεύτερο μέρος οι στρατηγικές εκείνες που θα ενισχύσουν την επίδοση των υποψηφίων στις εξετάσεις.

Τι θα κερδίσετε από το πρόγραμμα

  • Θα εξοικειωθείτε με μορφή/δομή της εξέτασης TOEIC® Listening and Reading
  • Θα σας δοθούν συμβουλές διδασκαλίας σχετικά για την προετοιμασία μαθητών για την εξέταση TOEIC® Listening and Reading και θα ανταλλάξετε ιδέες με τους συναδέλφους σας
  • Θα ενημερωθείτε σχετικά με τη βαθμολογία της εξέτασης TOEIC® Listening and Reading

Το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης προσφέρει δωρεάν webinars σε ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών, καθηγητές και μαθητές. Όλες οι δραστηριότητες ακαδημαϊκής υποστήριξης για την εξεταστική περίοδο Δεκεμβρίου 2021 προσφέρονται μόνο online κατά την ακαδημαϊκή περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2021. 

Το Educational Testing Service (ETS) είναι ηγέτης στον τομέα της αξιολόγησης και του testing εδώ και δεκαετίες. Το ETS ιδρύθηκε το 1947 και λειτουργεί έχοντας γνώμονα την ανάπτυξη της εκπαιδευτικής ποιότητας σε παγκόσμιο επίπεδο και αναπτύσσει τεστ που βασίζονται σε ενδελεχή έρευνα. Το ETS αναπτύσσει, διεξάγει και βαθμολογεί περισσότερα από 50 εκατομ. τεστ ετησίως – συμπεριλαμβανομένου του TOEFL® και του TOEIC®, GRE® General and Subject Tests και τη σειρά αξιολογήσεων The Praxis Series™ assessments – σε περισσότερες από 180 χώρες καθώς και σε περισσότερες από 9.000 τοποθεσίες ανά τον κόσμο.


Πίσω στην αρχή