Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Unpacking the Revised ALCE™ examination: Listening-Reading and Use of Language- Writing (with benchmarks)-Speaking

Για Καθηγητές
Διάρκεια
1,5 ώρα
Γλώσσα
Αγγλικά

Το webinar απευθύνεται σε καθηγητές και επικεντρώνεται στη μορφή αλλά και το περιεχόμενο της ανανεωμένης μορφής του ALCE™ με έμφαση στην ενότητα Writing (στους συμμετέχοντες θα σταλεί Writing booklet με benchmarks.

Τι θα κερδίσετε από το πρόγραμμα

  • Θα εξοικειωθείτε με τη δομή/μορφή του ALCE™
  • Θα ενημερωθείτε διεξοδικά σχετικά με την ενότητα Writing μέσα από διορθωμένα δείγματα εκθέσεων με σχολιασμό και βαθμολογία
  • Θα σας δοθούν συμβουλές διδασκαλίας σχετικά για την προετοιμασία μαθητών για την εξέταση ALCE™ και θα ανταλλάξετε απόψεις με τους συναδέλφους σας
  • Θα ενημερωθείτε σχετικά με το πώς βαθμολογείται το ALCE™

Το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης προσφέρει δωρεάν webinars σε ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών, καθηγητές και μαθητές. Όλες οι δραστηριότητες ακαδημαϊκής υποστήριξης για την εξεταστική περίοδο Ιουνίου 2022 προσφέρονται μόνο online κατά την ακαδημαϊκή περίοδο Φεβρουαρίου-Ιουνίου 2022. 

Το Hellenic American University ιδρύθηκε και απέκτησε την δικαιοδοσία να χορηγεί πτυχία, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με Πράξη του Νομοθετικού Σώματος της Πολιτείας του New Hampshire. Όλα τα Ακαδημαϊκά Προγράμματα του Hellenic American University έχουν εγκριθεί, υπάγονται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και αξιολογούνται από την Ανεξάρτητη Ρυθμιστική Αρχή της Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (NHPEC). Το Hellenic American University Office for Language Assessment and Test Development αναπτύσσει τέσσερα τεστ, το BCCE™, το ABLE B2, το ALCE™, το STYLE, και το τεστ που οδηγεί σε επαγγελματική πιστοποίηση για καθηγητές Αγγλικών ETECT.  


Πίσω στην αρχή