Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!
Ηλιάνα Νταγλή
Καθηγήτρια Αγγλικών

H Ηλιάνα είναι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι επίσης κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Διδασκαλία της Αγγλικής σε Παιδιά Σχολικής Ηλικίας (M.A. in Teaching English to Young Learners) από το πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας (University of South Wales).
 
Η Ηλιάνα στο πλαίσιο των μεταπτυχιακών της σπουδών ολοκλήρωσε τη διπλωματική της εργασία με θέμα τη σύγκριση διαφορετικών απόψεων και πρακτικών που εφαρμόζουν οι καθηγητές σχετικά με τη χρήση της ελληνικής γλώσσας κατά τη διδασκαλία των αγγλικών σε τάξεις δημοτικού. 
 
 Έχει επίσης παρακολουθήσει το επιμορφωτικό σεμινάριο κατάρτισης στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση ατόμων με αναπηρία ή με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες της Μονάδας Αναπτυξιακής Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει εργαστεί ως καθηγήτρια Αγγλικών με μαθητές διαφόρων ηλικιών, επιπέδων και εκπαιδευτικών αναγκών (με μαθησιακές δυσκολίες, μετανάστες). Έχει παρακολουθήσει συνέδρια και επιμορφωτικά σεμινάρια στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
 
Στον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να ταξιδεύει και να διαβάζει.

Πίσω στην αρχή