Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!
Παναγιώτης Δελής
Καθηγητής Αγγλικών

Ο Παναγιώτης είναι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ και αριστούχος απόφοιτος του ΠΜΣ "Θεωρητική και Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία" του ίδιου τμήματος. 

Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών του σπουδών, ως πιστοποιημένος χρήστης της γραφής τυφλών Braille, ασχολήθηκε με την οργάνωση και διεξαγωγή έρευνας για την ενσωμάτωση εκπαιδευτικών παιχνιδιών στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε άτομα με προβλήματα όρασης στο ΚΕΑΤ (Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών) και παρακολούθησε σειρά σεμιναρίων για την διδασκαλία μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες. Στο πλαίσιο των μεταπτυχιακών του σπουδών οργάνωσε και πραγματοποίησε έρευνα για την αποτελεσματικότητα της χρήσης ηλεκτρονικών λεξικών κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας σε μαθητές επιπέδου B1-B2 και δίδαξε αγγλικά σε τμήμα προσφύγων ακολουθώντας τις αρχές της Μάθησης βάσει Έργου (Project-Based Learning) στο Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του ΕΚΠΑ. 

Στα επιστημονικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται θέματα που αφορούν την θεωρητική γλωσσολογία και πιο συγκεκριμένα την γλωσσολογία σωμάτων κειμένων, την κριτική ανάλυση λόγου και την κατασκευή της ταυτότητας μέσω της γλώσσας. Εργασία του για την ρητορική του Χιπ Χοπ έχει δημοσιευτεί από το John Benjamins Publishing Company στο Journal of Language Aggresion and Conflict.

Στον ελεύθερο του χρόνο, μεταξύ άλλων, απολαμβάνει την ενασχόληση με την φωτογραφία, τα πάζλ και τα ταξίδια. 
 

Πίσω στην αρχή