Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!
Στέλλα Σαρρή
Καθηγήτρια Αγγλικών

Η Στέλλα είναι πτυχιούχος Ελληνικής Φιλολογίας (κατεύθυνσης Γλωσσολογίας) της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος M.A. στην Εκπαίδευση, «Σχεδιασμός διδακτικού υλικού και Μέθοδοι Διδασκαλίας», του Τμήματος Εκπαίδευσης Καθηγητών του California State University, Sacramento, Η.Π.A.

Από το 2005, η Στέλλα εργάζεται στην Ελληνοαμερικανική Ένωση ως καθηγήτρια και εξετάστρια Αγγλικής Γλώσσας καθώς και ως εκπαιδεύτρια και εξετάστρια της Νέας Ελληνικής ως Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας. Επίσης, ασχολείται με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη διδακτικού υλικού στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών εξ αποστάσεως, «HAU Blackboard Learning System».

H Στέλλα έχει συμμετάσχει σε ποικίλα ερευνητικά προγράμματα του Κέντρου Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας και Γλωσσικών Σπουδών της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης με εξειδίκευση στην οnline διδασκαλία.  Έχει υπάρξει επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της TESOL Greece (Οργανισμός για τη Διδασκαλία της Αγγλικής σε Ομιλητές Άλλων Γλωσσών).

Πίσω στην αρχή