Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Vang Gogh Alive

Ενήλικες

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Όταν η τέχνη του Βίνσεντ Βαν Γκογκ συναντά τη σύγχρονη τεχνολογία το αποτέλεσμα είναι ένα μαγικό ταξίδι στον εικαστικό κόσμο του Ολλανδού ζωγράφου, με μουσική επένδυση βγαλμένη μέσα από τα ηλιοτρόπια και την έναστρη νύχτα.

Οι ενήλικες μαθητές του τμήματος αγγλικών της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης επισκέφτηκαν την έκθεση Vang Gogh Alive στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και απόλαυσαν ένα νέο τρόπο προσέγγισης της εικαστικής δημιουργίας του μεγάλου Ολλανδού καλλιτέχνη. Η έκθεση ήταν χωρισμένη σε δύο ορόφους. Στην πάνω αίθουσα ήταν αναρτημένες πληροφορίες για τη ζωή και το έργο του Βίνσεντ Βαν Γκογκ καθώς και μια αναπαράσταση του Υπνοδωμάτιού στην Αρλ (La Chambre à Arles). Στην κάτω αίθουσα, οι εναλλασσόμενες εικόνες από το έργο του Βαν Γκογκ σε ψηφιακές γιγαντοοθόνες με υποβλητική μουσική επένδυση, ζωντάνεψαν την τέχνη του, αναδεικνύοντας τις αποχρώσεις και τις λεπτομέρειες των πινάκων του.

Οι μαθητές μας ταξίδεψαν στο πολύχρωμο σύμπαν του Ολλανδού ζωγράφου

Πίσω στην αρχή