Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Ενδοεπιχειρησιακή Κατάρτιση

Λύσεις ενδοεπιχειρησιακής κατάρτισης και επαγγελματικής ανάπτυξης για τα στελέχη σας. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να παρέχουμε αποτελεσματικές εκπαιδευτικές εμπειρίες στο προσωπικό σας. Τα προγράμματα προσφέρονται online, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ή της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, ή οπουδήποτε αλλού επιθυμείτε.

5000+
Συμμετέχοντες
70+
Συνεργάτες-εκπαιδευτές
30+
ενδοεταιρικές λύσεις κάθε χρόνο
450+
εκπαιδευόμενοι κάθε χρόνο

Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις ακόλουθες μορφές κατάρτισης

Υφιστάμενα προγράμματα

Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα κατάρτισης που προσφέρουμε ήδη και ζητήστε μας να τα οργανώσουμε αποκλειστικά για τα στελέχη σας. Μπορείτε να επιλέξετε θεματολογίες από τις κατηγορίες Business Management, Business English,  Digital Marketing, Τεχνολογία, Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις, Design Thinking, Ναυτιλία, Προσωπική Ανάπτυξη και σεμινάρια προετοιμασίας επιλεγμένων επαγγελματικών πιστοποιήσεων.

Προσαρμογή υφιστάμενων προγραμμάτων

Μπορείτε να προσαρμόσετε τα ανοικτά μας προγράμματα στις ανάγκες των στελεχών σας. Μπορεί, για παράδειγμα, να θέλετε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε περιεχόμενα, ή να δώσετε έμφαση σε ένα συγκεκριμένο θέμα. 

Κατάρτιση μόνο για εσάς

Μπορούμε να σχεδιάσουμε εξ' αρχής και να υλοποιήσουμε εκπαιδευτικά προγράμματα που θα ανταποκρίνονται στις δικές σας εξειδικευμένες επιχειρησιακές ανάγκες.

Προσαρμόζουμε την εκπαίδευση στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησης

Εργαζόμαστε μαζί σας για να καταγράψουμε σαφείς ανάγκες που θέλετε να καλύψετε και συγκεκριμένους στόχους που επιθυμείτε να επιτύχετε. Ενσωματώνουμε στην διδακτική ύλη βέλτιστες πρακτικές, κατάλληλα εργαλεία, και την εκπαιδευτική μεθοδολογία που ανταποκρίνεται στο γνωστικό αντικείμενο, την εμπειρία και τις μαθησιακές ανάγκες των εργαζομένων σας. 

Μετράμε την αποτελεσματικότητα της εκπαίδευσης

Προσφέρουμε αμφίδρομη αξιολόγηση, μετρώντας κατά τη διάρκεια και με το πέρας του προγράμματος την ικανοποίηση των εργαζόμενων από την εκπαίδευση αλλά και την μακροπρόθεσμη απόδοσή τους σύμφωνα με τις νέες δεξιότητες που απέκτησαν μετά την εκπαίδευση. Παρέχουμε συγκεκριμένα εργαλεία αξιολόγησης των δεξιοτήτων και της συμπεριφοράς των εκπαιδευόμενων, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε την εξέλιξή τους.

Το τέλος της εκπαίδευσης είναι μόνο η αρχή

Με το πέρας του κάθε προγράμματος, παρέχουμε αναλυτική αναφορά σχετικά με τα αποτελέσματα της εκπαίδευσης, αλλά και των εν δυνάμει νέων γνωστικών αντικειμένων που θα συνεισφέρουν στην συνεχή βελτίωση της απόδοσης των εργαζομένων.

Οι πελάτες μας

Αυτοί είναι κάποιοι από τους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Εκπαιδευτές


Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε την εκπαιδευτική λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας και θα σας βοηθήσει να εξελίξετε την επιχείρηση και τους ανθρώπους σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Πίσω στην αρχή