Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!
Αιμίλιος Περδικάρης
Πρόεδρος του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ - ΜΠΕ).

Ο Αιμίλιος Περδικάρης τελεί σήμερα Πρόεδρος του πρόεδρος του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ - ΜΠΕ).

Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επικοινωνία και τα Νέα Media στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση (διπλωματική εργασία) στην Πολιτική/Εκλογική Κοινωνιολογία. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Αθηνών.  Έχει εργαστεί από το 2001 ως ρεπόρτερ, πολιτικός συντάκτης, αρχισυντάκτης, παραγωγός και παρουσιαστής εκπομπών και ως επιτελικό στέλεχος του ειδησεογραφικού τομέα σε πολλά έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης. Μεταξύ αυτών, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ΕΡΤ, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Βήμα FM, Θέμα FM και City FM, οι εφημερίδες «Τα Νέα», «Το Βήμα», «Πρώτο Θέμα», «Ελεύθερος Τύπος», «Φιλελεύθερος», «Κεφάλαιο», οι ιστοσελίδες Newsit.gr, TheCaller.gr, Capital.gr, Reader.gr και insider.gr, Newsbeast.gr και το περιοδικό DownTown. 


Εισηγητής στα

Πίσω στην αρχή