Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!
Άγγελος Νικολόπουλος
Digital Strategist, DirectBookings, Growth Agency, Adaplo

Ο Άγγελος Νικολόπουλος είναι ιδρυτής και Digital Strategist στην Directbookings, ενός από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα Hospitality Digital Marketing Agency στην Ελλάδα, το οποίο εστιάζεται στο travel industry αποκλειστικά, διαχειρίζοντας μεγάλα ξενοδοχειακά Brands και προσφέροντας υπηρεσίες όπως Business Strategy, Advertising, User Experience και Data Analysis.

Ο Άγγελος αποφοιτεί από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά και ξεκινά την καριέρα του στην Coca Cola στο Τμήμα Πωλήσεων. Ακολουθώντας το πάθος του για το marketing και τις πωλήσεις, γρήγορα ανακαλύπτει τις νέες δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία και τα δεδομένα και μπαίνει πλέον σοβαρά στο πεδίο του digital marketing όταν ξεκινά στην Growth Digital. Στην Growth ο Άγγελος εργάζεται ως PPC Lead, όπου διαχειρίζεται ad campaigns και δεδομένα σε μεγάλα brands από διαφορετικά industries, προσφέροντας out-of-the-box solutions.  Είναι στην ομάδα που λανσάρει και προωθεί το Adaplo, ένα εργαλείο της Growth Agency για αυτοματοποίηση της ηλεκτρονικής διαφήμισης, ανάλυσης και απεικόνισης δεδομένων που παρουσιάστηκε και στο επίσημο newsletter της Google.

O Άγγελος διδάσκει στο Certificate in Digital Marketing στην ενότητα των Google Ads, με τη μεθοδικότητα που ταιριάζει στα εργαλεία που διαχειρίζονται νούμερα και χρήματα, αλλά και με τη λογική που χρειάζεται η μετάφραση των δεδομένων σε επιχειρησιακούς στόχους.


Εισηγητής στα

Πίσω στην αρχή