Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!
Χριστίνα Αθανασίου
Facebook Team Leader - UK Team - Meta for Business, Co-Founder Sensei Minimal LTD

Μετά τις σπουδές της στο Deree και το MA in Marketing στο Glamorgan University της Ουαλίας, ακολούθησαν 20 χρόνια σε πωλήσεις, διαφήμιση, τηλεόραση ως stand-up reporter, στο ραδιόφωνο ως παραγωγός και σε περιοδικά  όπου εργάστηκε ως δημοσιογράφος, συντάκτης (για το Voyager) και αρχισυντάκτης.

Μέχρι πριν το 2010, ήταν υπεύθυνη προμηθειών σε 12 νοσοκομεία της Αθήνας για χειρουργικά εργαλεία. Το 2016, η Χριστίνα φεύγει για Λισαβώνα, όπου ανέλαβε το άνοιγμα της ελληνικής αγοράς ως Marketing Expert για το Facebook. 9 Μήνες μετά, ανέλαβε ως Supervisor την ομάδα της Ολλανδίας και της Ελλάδας και το επόμενο quarter, ανέλαβε, Νορβηγία, Βέλγιο, Φινλανδία, Ελλάδα, Ολλανδία. 

2 χρόνια μετά, πήρε τη θέση της Digital Marketing and Social Media Manager στους Times of Malta και κατόπιν, Social Media Manager στο μεγαλύτερο iGaming Conference, στη SIGMA Group, στη Μάλτα.

Το 2017 δημιουργεί το δικό της Boutique Digital Marketing Agency στην Αγγλία, όπου εκτός από τα projects των πελατών της διαχειρίζεται και δικά της projects. Η Χριστίνα πιστεύει ότι τα Social media είναι εξίσου σημαντικά με την εξέλιξη του διαδικτύου. Αγαπά και υπηρετεί το Marketing, λατρεύει το Digital Marketing, αλλά δηλώνει ότι ο μεγάλος της έρωτας είναι το Facebook, στον οποίο και επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2021, ως UK Team Leader στο Facebook for Business.


Εισηγητής στα

Πίσω στην αρχή