Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!
Μαρίνα Ντουζίνα
Programmatic & Biddable Media Director, Attica Media Group

Η Μαρίνα Ντουζίνα ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στο χώρο των media το 2010.  H τεχνολογία , η εξυπηρετηση πελατών και ο χώρος της digital διαφήμισης έγιναν το αγαπημένο και φυσικο της περιβάλλον.

Είναι πλέον υπεύθυνη του τμήματος programmatic & tech digital solutions του ομίλου των Αττικών εκδόσεων και του capital.gr με hands on εμπειρία τόσο στην υλοποίηση programmatic ενεργειών με τους μεγαλύτερους demand partners όσο και στη στρατηγική του yield optimization & maximizing inventory supply έχοντας πάντα ως στόχο την μεγιστοποίηση και βελτιστοποίηση του digital programmatic εσόδου. 

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραια στο τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας και έκανε μεταπτυχιακές σπουδες στο Athens Information Technology (A.I.T) όπου ολοκλήρωσε το Master in Business Innovation & Technology με ειδίκευση στην digital διαφήμιση. Κατέχει επίσης Executive Diploma in the Art of Negotiation από το Harvard Kennedy School.


Εισηγητής στα

Πίσω στην αρχή