Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

METAVERSE - The Next Big Thing

Τι είναι το Metaverse; Ένας νέος ψηφιακός κόσμος δημιουργείται όπου ο καθένας έχοντας πρόσβαση στο Internet και έξυπνα Headsets & 3D glasses, μπορεί να δημιουργήσει το δικό του avatar και να ζήσει μια νέα πραγματικότητα με απίστευτες δυνατότητες διάδρασης, διασκέδασης, γνώσης αλλά και ευκαιρίες επιχειρηματικότητας.

Το 1ο Online Meetup του 2022 με θέμα το Metaverse oλοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 21/2 με τους Instructors του Certificate in Digital Marketing να συζητούν & να αναλύουν κρίσιμα ερωτήματα γύρω από τη νέα πραγματικότητα του Metaverse στον digital κόσμο, στα social media αλλά και για  νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Κωνσταντίνος Ανδρούτσος, Chief Marketing Officer Roix.eu και  Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του Certificate in Digital Marketing, η  Χριστίνα Αθανασίου - Team Leader στο Facebook for Business UK Team – Meta, ο  Δημήτρης Πεφάνης - Director of Finance & Business Content - DPG Group | cnn.gr και ο  Παναγιώτης Κακολύρης - Chief Operating Officer & Head of Strategy at Socialdoo, Writer and creator of Intelligent Relations.

Δείτε το Video εδώ

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή