Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Growth Hacking Academy

Digital Marketing | Growth Hacking
-
Διάρκεια
54 ώρες
Επίπεδο
Μέσο Ανώτερο
Γλώσσα
Ελληνικά

Μάθε σε βάθος το τεχνικό κομμάτι του Marketing, και Growth Hacking τεχνικές που εφαρμόζουν οι startups της Silicon Valley.

Ημ/νίες: 7/3/2023 - 4/5/2023

Το Growth Hacking Academy είναι ένα υπερεντατικό advanced digital marketing πρόγραμμα 54 ωρών, το οποίο σχεδιάστηκε και διδάσκεται από growth hackers.

Η ομάδα πίσω από το Academy

Το πρόγραμμα διεξάγεται σε αποκλειστική συνεργασία με την 

Όταν συνδυάζεις εμπεριστατωμένη γνώση στο εκπαιδευτικό αντικείμενο και επαγγελματική εμπειρία από κορυφαίους και καταξιωμένους διεθνώς επαγγελματίες το αποτέλεσμα ειναι τουλάχιστον … εκρηκτικό!

Η GrowthRocks είναι ένα από τα πρώτα Growth Hacking Agencies σε διεθνές επίπεδο και κάνει rank #1 για το term “growth hacking agency” παγκοσμίως. Μόλις σε 3 έτη κατάφερε να εδραιώσει τις δραστηριότητές της σε 16 χώρες και με γραφεία σε πολλές από αυτές. Εχει επίσης αναπτύξει το VC-backed startup Viral Loops -μια SaaS πλατφόρμα για Referral Marketing με 40% month after month Growth Rate.


Να γίνετε "Π"-shaped Marketers!

Growth Hacker δεν χαρακτηρίζεσαι επειδή είσαι ή marketer, ή engineer ή developer. Ο growth hacker αγαπά την τεχνολογία και δίνει λύσεις μέσω αυτής. Αγαπά τα δεδομένα, τις γρήγορες δράσεις, την ακρίβεια των αποτελεσμάτων, την στόχευση και την συνεχή βελτιστοποίηση. Μαθαίνει νέα εργαλεία, δοκιμάζει πρακτικές, αλλάζει, αποτυγχάνει, επιτυγχάνει και συνεχίζει.

To Growth Hacking Marketing ξεκίνησε από εταιρείες τεχνολογίας όπως το Facebook, το Dropbox, το Hotmail, με στόχο να μεγαλώνουν πολύ γρήγορα με έξυπνες και οικονομικές τακτικές marketing. Χρησιμοποιεί τη δημιουργικότητα, την αναλυτική σκέψη, νέες τεχνολογίες, τεχνολογικά εργαλεία και ανάλυση δεδομένων για να να πετύχει τους εκάστοτε επιχειρηματικούς στόχους που έχει θέσει.

Το growth hacking marketing προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση της αγοράς και της ανάπτυξης και τοποθέτησης προϊόντων, με απόλυτο στόχο τα γρήγορα, γεωμετρικά αυξανόμενα και μετρήσιμα αποτελέσματα – με στόχο το growth...

Πώς δουλεύει το μοντέλο του Growth Hacking Marketing

  • Επαγγελματίες με εμπειρία σε ψηφιακό μάρκετινγκ
  • Αποφοίτους εκπαιδευτικών προγραμμάτων Digital Marketing Certificates ή Diplomas
  • Επαγγελματίες της Πληροφορικής, Software Devlelopers που θέλουν να ασχοληθούν με το ψηφιακό μάρκετινγκ
  • Start uppers στο χώρο του digital marketing που χρειάζονται τρόπους για γρήγορη ανάπτυξη της επιχείρησής τους.
  • Marketers που θέλουν να υποστηρίξουν θεωρητικές γνώσεις τους σε digital marketing με πρακτικά θέματα υλοποίησης
Μάθετε αν σας ταιριάζει το πρόγραμμα

Γιατί το Growth Hacking Academy είναι μοναδικό;

Τεχνική Κάλυψη του Αντικειμένου

Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα, ενώ αντίστοιχα προγράμματα τέτοιας υψηλής εξειδίκευσης είναι ελάχιστα στην Ευρώπη. Αποκτάται πρόσβαση σε πληθώρα Case Studies και έτοιμο κώδικα για αυτοματοποιήσεις.

Πρακτική

Έχει μονάχα πρακτική εξάσκηση, ενώ προαπαιτούνται βασικές γνώσεις εργαλείων digital marketing μιας και δεν θα γίνει καθόλου θεωρία αλλά μόνο πρακτική εφαρμογή. Το τμήμα δέχεται μόνο 20 άτομα για να εξασφαλίσουμε τον απαιτούμενο χρόνο και την ποιότητα για πρακτική εξάσκηση.

Project-based

Ακολουθείται project-based εκπαιδευτική μεθοδολγία ώστε οι συμμετέχοντες να εμβαθύνουν στο τεχνικό μέρος του Growth Hacking. Απαιτείται πάνω απ΄ όλα αφοσίωση και πάθος για να μπει ο κάθε συμμετέχων στα βαθειά του digital marketing.

Growth Hackers στο μυαλό και στη καρδιά!

Οι εκπαιδευτές είναι αποφασισμένοι να «βγάλουν» από το πρόγραμμα αυτό τους επόμενους ταλαντούχους και γνώσεις Growth Hackers της Ελληνικής αγοράς. Οι εκπαιδευτές έχουν ήδη δημοσιεύσει σε blog post όλη τη διαδικασία ανάπτυξης του προγράμματος, πώς κατέληξαν στο syllabus και πώς θα τρέξουν το πρόγραμμα.

Δικτύωση

Θα γίνετε μέλος ενός δυναμικού community όπου θα μπορείτε να ρωτάτε ότι απορίες έχετε μέσω αποκλειστικής πρόσβασης σε ομάδα slack με όλους τους συμμετέχοντες και τα στελέχη της GrowthRocks.


Εισαγωγή στο Growth Hacking

Τι είναι το Growth Marketing; Πως αυτό οδήγησε σε επιτυχία τις start-up εταιρείες της Silicon Valley; Ποια η διαφορά από το Digital Marketing;

Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα θα απαντηθούν στο πρώτο μάθημα στο οποίο θα αναλύσουμε την έννοια του Growth Marketing και του Funnel και πως αυτά έχουν εφαρμοστεί στα μεγάλα success stories που ξέρουμε σήμερα όπως η Airbnb, το Gmail και το Dropbox.

Growth Marketing Funnels

Πως το Growth Marketing εξασφαλίζει μια συνταγή επιτυχίας; Δημιουργήστε, βελτιστοποιήστε το marketing & sales funnel της επιχείρησής σας. Εντοπίστε, μετρήστε τα conversion rates σε κάθε step και ανακαλύψτε μέσα από ποια κανάλια μπορείτε να τα βελτιώσετε. Αναλύουμε τον ορισμό του funnel και πως μπορούμε να χτίσουμε το δικό μας, τι χρειάζεται να φτιάξουμε (events, pixels, κλπ) προκειμένου να έχουμε ένα αναλυτικό funnel που θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε τι δεν πάει καλά και να το διορθώσουμε. Ενα funnel δηλαδή που αναδεικνύει τα προβληματικά σημεία της επιχείρησής μας και δίνει τις πιθανές απαντήσεις στα “γιατί” που σταματούν την ανάπτυξή μας.

Web Properties - η επιτομή του Growth Hacking

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βασικό site σε 15 λεπτά; Και ομως μπορείτε! Και μόλις το κάνετε θα νιώσετε ότι έλεγχετε ένα βασικό στοιχείο της επιτυχίας.Το βασικό σας property. Στο μάθημα αυτό θα μάθετε πως να δημιουργείτε ένα site σε λίγα λεπτά και τις βασικές αρχές έτσι ώστε να εξασφαλίσετε την υψηλότερη απόδοση.

Χτίστε το Inbound Marketing Stack (1o μέρος)

Ένα website property είναι η αρχή αλλά δεν αποτελεί από μόνο του ικανή συνθήκη. Χρειάζεται μία σειρά εργαλείων να το υποστηρίξουν. Στο μάθημα αυτό θα μάθουμε πώς να επιλέξετε, εγκαταστήσετε και παραμετροποιήσετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι ώστε να μεγαλώσετε το conversion, να μετρήσετε και να κατανοήσετε την συμπεριφορά των επισκεπτών σας και να μετατρέψετε το site σας σε ένα πραγματικό εργαλείο marketing που θα σας βοηθήσει να μεγαλώσετε την επιχείρησή σας ή το business σας.

Χτίστε το Inbound Marketing Stack (2o μέρος)

Σε αυτό το μάθημα θα δούμε και θα δουλέψουμε πάνω σε διάφορα και τις δυνατότητες που μας δίνουν.

Εισαγωγή στο Marketing Automation

Μετά το βασικό σου web property και τα εργαλεία που ενσωμάτωσες, χρειάζεσαι κάτι ακόμα για να αποκτήσεις την εμπιστοσύνη ότι ελέγχεις το ψηφιακό σου μέλλον. Τη διασύνδεση μεταξύ των εργαλείων και τον αυτοματισμό στην συγκέντρωση των δεδομένων σε ενιαίες δομές που θα σου επιτρέψουν να χρησιμοποιήσεις τα δεδομένα αυτά παραγωγικά και αποδοτικά.

Ανάπτυξη Marketing Automations

Μέσα από αυτό το μάθημα θα φτιάξουμε την πρώτη μας αυτοματοποίηση, θα μεταφέρουμε δεδομένα από μια εφαρμογή σε μία άλλη, θα κάνουμε εμπλουτισμό δεδομένων (data enrichment) και θα υλοποιήσουμε εκείνες τις αυτοματοποιημένες ροές που χρειάζεται κάθε επιχείρηση ώστε να έχει “σωστά” δεδομένα χωρίς την παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα (που συνεπάγεται κοστος).

Αναπτύξτε το πρώτο σας Growth Plan

Δημιουργήστε μία συνταγή επιτυχίας. Φτιάξτε, αναλύστε και βελτιστοποιήστε το marketing & sales funnel της επιχείρησής σας. Εντοπίστε και μετρήστε τα conversion rates σε κάθε step και ανακαλύψτε μέσα από ποια κανάλια μπορείτε να τα βελτιώσετε. Στην συγκεριμένη ενότητα ο κάθε σπουδαστής θα αναπτύξει το δικό του Growth Plan, θα θέσει στόχους για την επιχείρηση του και θα χτίσει το funnel γύρω από το οποίο θα αναπτυχθούν τα webproperties, το content και τα automations του.

Lead Generation via Social Selling

Θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις σελίδες σας και το προφίλ σας στα Social Media και κυρίως σε Facebook/Insta & LinkedIn για να προωθήσετε τον εαυτό σας και την επιχείρησή σας, να ενημερώσετε το κοινό σας και να βρείτε νέο κοινό. Θα μάθετε πώ να αλληλεπιδράτε (engage) με το κοινό σας με τρόπο αυτόματο αλλά ταυτόχρονα προσωπικό και να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για affiliations και cross-promotions.

Lead Generation via Other Platforms

Ξεκινήστε να βρείτε νέους πελάτες. Σε αυτό το μάθημα θα μάθουμε πως μπορείτε να “εκμεταλλευτείτε” τα markeplaces προκειμένου να βρείτε τους επομενους πελάτες ειδικά αν είστε στον χώρο των υπηρεσιών. Έχετε προϊόν; Θα μάθουμε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά κανάλια σαν το Poduct Hunt για να το φέρετε μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων χρηστών “διψασμένων” για ό,τι καινούργιο βγαίνει στην αγορά. Δεν έχετε ακόμα προϊόν έτοιμο;  Το Betalist είναι εκεί με εκατοντάδες χρήστες που θα ήθελαν να μάθουν για το προϊόν σας όταν αυτό βγει. Στο μάθημα αυτό λοιπόν θα μάθουμε ότι χρήστες (οι χρήστες σας) υπάρχουν, απλά πρέπει να τους βρειτε στις πλατφόρμες που αυτοί βρίσκονται.

Lead Generation via Web Scrapping

Χρησιμοποιείστε ειδικά εργαλεία για να βρείτε το κοινό σας, αλλαγές τιμών σε προϊόντα ανταγωνιστών, να κατανοήσετε τις συμπεριφορές του κοινού ώστε να μάθετε από αυτές. Χρησιμοποιείστε τη δύναμη των δεδομένων που υπάρχουν εκεί έξω και μετατρέψτε την σε δικό σας πλεονέκτημα. Εκτελέστε με έμφαση στην αξία που προσφέρετε στο χρήστη και μάθετε πώς να μην γίνετε spammer (που δεν έχει αξία ούτε για σας ούτε για τους άλλους).

Lead Generation via Viral Marketing

Επιλέξτε το κατάλληλο concept που ταιριάζει στην επιχείρησή σας ή σε συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητα. Μάθετε πώς θα εκτελέσετε την καμπάνια, πώς θα την παρακολουθείτε και πώς θα την βελτιστοποιήσετε για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Επιπλέον, σε αυτό το μάθημα θα μάθετε πως να συνδυάζετε ιογενές μάρκετινγκ, με chatbots ώστε να πετύχεται το μέγιστο αποτέλεσμα.

Lead Generation via Content Marketing

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το περιεχόμενο ως εργαλείο που θα σας φέρει χρήστες και πώς μπορείτε να κάνετε τη διανομή του περιεχομένου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Χρησιμοποιείστε το περιεχόμενο (που θεωρείται ακριβό μέσο) όπως του αξίζει και φέρετε απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Σε αυτό το μάθημα θα γίνετε ειδικός στο content marketing canvas. Θα μάθετε πως να σχεδιάζετε, να αναπτύσσετε και να διανείμετε περιεχόμενο που σκίζει!

Διαχείριση Δεδομένων & Οπτικοποίηση Πληροφορίας

Όταν όλα τα συστατικά του ψηφιακού σας κόσμου (digital ecosystem & footprint) ειναι στην θέση τους και “δουλεύουν” στο να συγκεντρώσουν πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, τι λείπει;

Το να τα παρουσιάσετε στους συναδέλφους, προισταμένους, ή διευθυντές σας.  Mάθετε ποια δεδομένα σας ενδιαφέρουν περισσότερο από άλλα και πως μπορείτε να δημιουργήσετε dashboards που θα εντυπωσιάσουν τους συναδέλφους σας και θα συγκεντρώνουν πληροφορία από διαφορετικά συστήματα. Dashboards που θα απεικονίζουν τα funnels σας σε πραγματικό χρόνο και θα σας βοηθήσουν να μοιραστείτε τη γνώση και να βγάζετε γρήγορα αποτελέσματα.

Data Analysis & Modelling

Σε αυτό το μάθημα θα μάθουμε τι σημαίνει Μοντελοποίηση δεδομένων, τι στοιχεία πρέπει να λαμβάνετε υπόψη και ποια είναι τα μεγαλύτερα ρίσκα σε δεδομένα που είτε δεν είναι σωστά δομημένα, μοντελοποιημένα ή τακτοποιημένα (normalized).

Data Reporting

Ποια ειναι τα μυστικά στην δημιουργία reporting; Ποια εργαλεία πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για ανάλυση και παρουσίαση; Από ποιους παράγοντες καθορίζεται η επιλογή εργαλείων; Τι ρόλο παίζει ο όγκος και πώς μπορούμε να είμαστε εμείς (η επιχείρηση) ο κάτοχος των δικών μας δεδομένων;

Data Visualization

Σε αυτό το μάθημα θα μάθουμε πως μπορούμε να φτιάχνουμε όμορφες παρουσιάσεις δεδομένων, να τα μοιραζόμαστε με τους προϊσταμένους μας και να έχουμε σε πραγματικό χρόνο την εικόνα της επιχείρησής μας.

The Deposition

Έχετε ήδη αποκτήσει μια τεράστια εργαλειοθήκη. Το μόνο που σας λείπει είναι α) οι διαδικασίες και β) η κατάλληλη ομάδα.

Στο μάθημα αυτό θα μάθουμε, τι χαρακτηριστικά πρέπει να αναπτύξετε (soft skills), αλλά επίσης πρέπει να έχει και η ομάδα σας, με ποια εργαλεία πρέπει να δουλεύει ώστε να είναι παραγωγική και αποδοτική και πως μπορεί κανείς να χτίσει αυτή την ομάδα.

Μάθετε πως αναπτύχθηκε το Syllabus. Διαβάστε το (στα Αγγλικά)!

Θοδωρής Μουλός
Group CEO, GrowthRocks, Serial Entrepreneur & Investor, International Speaker

Ο Θοδωρής Μουλός έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση επιτυχημένων και επικερδών προϊόντων λογισμικού. Αυτή τη στιγμή είναι ο Group CEO δύο ανερχόμενων πολυεθνικών εται ...

Μάθετε περισσότερα

Οι απόφοιτοί μας

All in all, it was a great seminar with great people and lots of knowledge. It is essential for those who work in the digital marketing sector as its a whole new era but pretty connected with a blend of marketing mindset and the right use of the growth tools. Thank you Theo for the great mindset as well as the tools you delivered. I am pretty sure that we will see each other in the nearly future. Ioannis Mavridakis, Growth Marketing Specialist at efood

The seminar was really complete and gave me new tools for my work. It presented me things I was unaware of and suggested where I should focus and deepen to do better the job I have chosen and love. Theodoros has excellent communication skills and is very engaging. A really interesting and commited professional who sets the example for all those who want to be called experts in the digital marketing community. Maria Plakomiti, Sales & Marketing Manager at LeatherTouch

Amazing learning experience! underestimated value. Stratos Gkatzios, Lead Generator Specialist at Digitale - B2B Digital Agency

Suddenly you discover that there is another world out there, waiting to be explored! Spyros Rentoulas, CEO, SRV Applications

Εκπληκτικό πρόγραμμα, όχι μόνο εξαιρετικά οργανωμένο αλλά σου διευρύνει τους ορίζοντες και σε εφοδιάζει με τεχνικές και εργαλεία που δύσκολα βρίσκεις στην αγορά. Πιστεύω ότι είναι τόσο σημαντικό που αν γίνει σε μεταπτυχιακό επίπεδο σίγουρα θα είμαι μέσα στους πρώτους που θα δηλώσουν συμμετοχή. Όλγα Πάτση,

Μέσω πάρα πολλών παραδειγμάτων για το κάθε tool που είδαμε στο Academy, αποκομίσαμε και πρακτική εμπειρία, την οποία μας πέρασε ο Θοδωρής Μουλός και οι Guest Speakers. Εξαιρετική ομάδα! Στέφανος Δρόσος, Digital & Social Media Marketing

Παρακολουθώντας τις 54 ώρες, και ολοκληρώνοντας όλα τα workshops του προγράμματος, οι απόφοιτοι λαμβάνουν το Certificate of Completion της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (ΚΔΒΜ) και της GrowthRocks.

Οι απόφοιτοί του Growth Hacking Academy είναι μέλη ενός δυναμικού community όπου θα μπορούν να απευθύνονται για απορίες και μέσω αποκλειστικής πρόσβασης σε ομάδα slack με όλους τους συμμετέχοντες και τα στελέχη της GrowthRocks

.


Εγγραφή στο πρόγραμμα γίνεται έως και μία ημέρα πριν την έναρξή του, εφόσον υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις. Προσθέστε το πρόγραμμα στο καλάθι αγορών. Την πρώτη φορά που θα συνδεθείτε θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή. Εάν πρόκειται για εταιρική συμμετοχή παρακαλούμε τσεκάρετε το πεδίο «Κάνω κράτηση για λογαριασμό της εταιρείας μου». Αφού συμπληρώσετε τα προσωπικά στοιχεία σας και δηλώσετε το παραστατικό που επιθυμείτε να εκδοθεί, θα πρέπει να προχωρήσετε σε καταβολή των διδάκτρων. Η πληρωμή γίνεται με τρεις τρόπους:

α) με πιστωτική κάρτα (μέχρι και 4 άτοκες δόσεις όπου ορίζονται), cash card ή prepaid card,

β) με ταυτότητα οφειλής, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέσω ebanking, ή απευθείας στην τράπεζα (μηχάνημα, ανέξοδα, ή γκισέ). Για τους ιδιώτες που θα επιλέξουν κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, το ποσό μπορείτε να το εξοφλήσετε σε 2 ισόποσες δόσεις, με την πρώτη δόση την ημέρα που θα κάνετε την αίτησή σας, ώστε να γίνει η προκράτηση της θέσεως και την επόμενη δόση έως την έναρξη του προγράμματος.

γ) με IRIS και άμεση χρέωση του λογαριασμού σας (με την μέθοδο αυτή εξοφλείται όλο το ποσό)

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο μήνυμα επιτυχούς συναλλαγής. Ωστόσο, η εγγραφή σας ή η εγγραφή των στελεχών σας δεν ολοκληρώνεται πριν την καταβολή των διδάκτρων του προγράμματος. Μετά την καταβολή των διδάκτρων θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε την εγγραφή σας.

Για τις εταιρείες ισχύουν οι ίδιοι όροι με πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ενώ με τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να εξοφληθεί όλο το ποσό με την αίτηση συμμετοχής.

Ειδικές τιμές ισχύουν για τους Alumni των σεμιναρίων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. Καλέστε μας για να μάθετε περισσότερα στο 210-3680911.

Το Zoom είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης συμβατή με Mac, Windows, Linux, iOS και Android, που επιτρέπει στους χρήστες να συμμετέχουν σε online μαθήματα σύγχρονης εκπαίδευσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Zoom από τον υπολογιστή, το laptop, το iPad ή το smartphone σας. Θα πρέπει να εγκαταστήσετε το Zoom για να το χρησιμοποιήσετε. Με την εγγραφή σας θα λάβετε ένα σύντομο οδηγό χρήσης. Λάβετε υπόψιν ότι θα πρέπει να διαθέτετε κάμερα, ηχεία και μικρόφωνο. Οι περισσότεροι σύγχρονοι υπολογιστές διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και headset για καλύτερη ποιότητα ήχου.

Το σεμινάριο μπορεί να οργανωθεί και αποκλειστικά για την εταιρεία σας, εάν υπάρχει ομάδα στελεχών σας που επιθυμεί να το παρακολουθήσει. Σε αυτή την περίπτωση το περιεχόμενο, οι ημερομηνίες και το ωράριο διεξαγωγής προσαρμόζονται στις ανάγκες και απαιτήσεις των στελεχών σας. 

Πότε και ποιές ώρες διεξάγονται τα μαθήματα;

Τα μαθήματα σε αίθουσα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 7 με 10 μ.μ. στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, Μασσαλίας 22 – Κολωνάκι, Αθήνα.  

Τα online μαθήματα γίνονται ζωντανά μέσω της πλατφόρμας Zoom, κάθε Τρίτη και Πέμπτη 7 – 10 μ.μ.

Πώς μπορώ να πληρώσω; Γίνονται ειδικές τιμές;

Μπορείτε να πληρώσετε Online με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.  Με πιστωτική κάρτα μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό σε έως 4 άτοκες δόσεις ανάλογα με την τιμή συμμετοχής που θα κατοχυρώσετε, ενώ με την χρεωστική θα εξοφλήσετε όλο το ποσό.

Για τους ιδιώτες που θα επιλέξουν κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, το ποσό μπορείτε να το εξοφλήσετε σε 2 ισόποσες δόσεις, με την πρώτη δόση την ημέρα που θα κάνετε την αίτησή σας, ώστε να γίνει η προκράτηση της θέσεως και την επόμενη δόση πριν την έναρξη του μαθήματος.

Για τις εταιρείες ισχύουν οι ίδιοι όροι με πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ενώ με τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να εξοφληθεί όλο το ποσό με την αίτηση συμμετοχής.

Ειδικές τιμές ισχύουν για τους Alumni των σεμιναρίων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. Καλέστε μας για να μάθετε περισσότερα στο 210-3680911.

Επιδοτείται από το ΛΑΕΚ; (πρόγραμμα επιδότησης μόνο για εργοδότες/επιχειρήσεις)

Επιδοτούνται μόνο τα τμήματα που τρέχουν σε αίθουσα. Όλοι οι εισηγητές μας έχουν κωδικό ΛΑΕΚ και το συγκεκριμένο πρόγραμμα εντάσσεται στο 0,06%. (πρώην 0,24%). Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε το προγραμμά αυτό χωρίς κάποιο κόστος για την επιχειρησή σας.

Τα τμήματα που τρέχουν online δεν επιδοτούνται. Λόγοι προστασίας και διασφάλισης των προσωπικών  δεδομένων (GDPR) των σπουδαστών μας, ειδικά αυτών που δεν έχουν την δυνατότητα ή δεν επιθυμούν την επιδότηση, δεν μας επιτρέπουν την χορήγηση κωδικών για εισαγωγή στα ζωντανά Online μαθήματα σε υπαλλήλους ή συνεργάτες του ΟΑΕΔ.

Χρειάζεται κάποιος ειδικός εξοπλισμός για την παρακολούθηση;

Για  τα τμήματα που διεξάγονται εξ’ ολοκλήρου σε αίθουσα, το πρόγραμμα είναι έτσι φτιαγμένο ώστε οι συμμετέχοντες να συμμετέχουν ενεργά μέσω των προσωπικών τους φορητών υπολογιστών. Αν δεν έχετε στην κατοχή σας, ενημερώστε μας και θα καλύψουμε την όποια ανάγκη προκύψει.

Για τα προγράμματα που τρέχουν online θα χρειαστείτε τον υπολογιστή σας, κάμερα και μικρόφωνο και γραμμή internet τουλάχιστον 24 mpbs.

Πώς μπορώ να ακυρώσω τη συμμετοχή μου;

Η συμμετοχή θεωρείται έγκυρη με την πληρωμή της.

Για γραπτή ακύρωση συμμετοχής (συμπληρώνετε ειδική φόρμα Επαναχώρησης) έως και 15 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου επιστρέφεται το 100% των διδάκτρων. Μετά την προθεσμία αυτή δεν επιστρέφονται δίδακτρα, ενώ έχετε το δικαίωμα να συμμετάσχετε σε επόμενο κύκλο του προγράμματος χωρίς επιπλέον χρέωση.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης οποιουδήποτε προγράμματος για απρόβλεπτο λόγο. Σε τέτοια περίπτωση τα δίδακτρα που έχουν καταβληθεί επιστρέφονται.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν ...

Πίσω στην αρχή