Κατάλογος Σεμιναρίων Προσωπικής Ανάπτυξης

RSS

 • Καινοτομία και Δημιουργική Σκέψη στον Εργασιακό Χώρο
  Το σεμινάριο Καινοτομία και Δημιουργική Σκέψη στον Εργασιακό Χώρο εστιάζει σε τρόπους ανάπτυξης και ενίσχυσης της δημιουργικής και στρατηγικής σκέψης και δείχνει την πρακτική εφαρμογή της στις διαδικασίες, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες, και τις σχέσεις του προσωπικού μίας εταιρείας ή ενός οργανισμού.
 • Επιλέγω να Ζω τη Ζωή που Αξίζω
  Σε αυτό το εργαστήριο καλούμαστε να επανεξετάσουμε τον τρόπο που ζούμε και τους παράγοντες που μας επηρεάζουν. Δίνουμε τον προσωπικό μας ορισμό της ευημερίας και εξερευνούμε τρόπους που θα μας βοηθήσουν να ξαναβρούμε νόημα, να καλλιεργήσουμε και να απολαύσουμε τη ζωή που δικαιούμαστε και αξίζουμε.
 • Πώς να Υποστηρίξετε την Κοινωνική και Συναισθηματική Ανάπτυξη του Παιδιού σας
  To εργαστήριο, που περιλαμβάνει τρεις δίωρες συναντήσεις, βοηθάει τους γονείς να κατανοήσουν καλύτερα το παιδί τους, και να το υποστηρίξουν ενεργά ώστε να γίνει ένας συναισθηματικά ανεξάρτητος και υπεύθυνος ενήλικας που θα είναι σε θέση να διαχειριστεί επιτυχώς τις δυσκολίες της ζωής, να δημιουργεί υγιείς και ουσιαστικές σχέσεις με τους γύρω του και να πιστεύει στον εαυτό του.
 • Βελτιώνοντας τις Επαγγελματικές και Προσωπικές Σχέσεις με τη Βοήθεια της Υποκριτικής
  Το μονοήμερο αυτό σεμινάριο θα σας φέρει σε επαφή με τις βασικές αρχές και λειτουργίες της υποκριτικής τέχνης που μπορούν να βοηθήσουν στην ανάλυση της ψυχοσύνθεσης των συνομιλητών σας και την κατάλληλη προσέγγισή τους για θετικά αποτελέσματα.
 • Διαχείριση Χρόνου για Παραγωγική και Ποιοτική Εργασιακή Ζωή
  Το 6-ωρο σεμινάριο εστιάζει σε τέσσερα απλά βήματα για την ορθή διαχείριση του εργασιακού χρόνου, τον καθορισμό προτεραιοτήτων και την επίτευξη στόχων με ταυτόχρονη διατήρηση της προσωπικής ενέργειας του εργαζομένου.
 • Οι Τέσσερις Δρόμοι για την Διαχείριση του Άγχους
  Το σεμινάριο θα εντοπίσει τους κύριους παράγοντες άγχους και θα υποδείξει τα εργαλεία της διανοητικής, συναισθηματικής και σωματικής ισορροπίας και τον τρόπο που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπισή του κατά την επικοινωνία.
 • Κοινωνική Νοημοσύνη & Διαπροσωπική Αποτελεσματικότητα
  Στην διάρκεια του προγράμματος θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και το στυλ επικοινωνίας σας και θα λάβετε κατευθύνσεις για να βελτιώσετε πιθανές αδυναμίες στην έως τώρα επικοινωνία σας με τους άλλους.
 • Πώς να Ενισχύσετε την Επαγγελματική σας Εικόνα σε Τρία Στάδια
  Το σεμινάριο εστιάζει σε τρία στάδια ενίσχυσης και βελτίωσης της επαγγελματικής εικόνας, αναλύοντας τα ατομικά χαρακτηριστικά, την καθημερινή επικοινωνία και την κατάλληλη συμπεριφορά που απαιτούνται για εξέλιξη και δημιουργία στον εργασιακό χώρο.
Τελευταία Ενημέρωση: 2016/11/03 - 12:06:33

 

Newsletter

Μείνετε Συνδεδεμένοι

Hellenic American Union Twitter   Hellenic American Union Facebook

Αξίζει να δείτε 

Center of Excellence in Project Management

Hellenic American Union e-learning platform

Hellenic American Union Thessaloniki


Διεθνείς Πιστοποιήσεις

ISO 9001:2008
ISO 9001:2008
Διεύθυνση Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Επαγγελματικής Επιμόρφωσης

Πού θα μας βρείτε

Προγράμματα Ανάπτυξης Στελεχών & ΙΤ
Μασσαλίας 22, (7ος & 6ος όρ.)
10680 Αθήνα

Τηλέφωνα:
Προγράμματα Business: 2103680006, 2103680907, 2103680056, 2103680927
Προγράμματα IT:
2103680966, 2103680912
Fax: 2103633174
Email: training@hau.gr,
it@hau.gr

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα

Αποστολή Σελίδας