Κατάλογος Σεμιναρίων Προσωπικής Ανάπτυξης

RSS

 • Βελτιώνοντας τις Επαγγελματικές και Προσωπικές Σχέσεις με τη Βοήθεια της Υποκριτικής
  Το μονοήμερο αυτό σεμινάριο θα σας φέρει σε επαφή με τις βασικές αρχές και λειτουργίες της υποκριτικής τέχνης που μπορούν να βοηθήσουν στην ανάλυση της ψυχοσύνθεσης των συνομιλητών σας και την κατάλληλη προσέγγισή τους για θετικά αποτελέσματα.
 • Επιλέγω να Ζω τη Ζωή που Αξίζω
  Σε αυτό το εργαστήριο καλούμαστε να επανεξετάσουμε τον τρόπο που ζούμε και τους παράγοντες που μας επηρεάζουν. Δίνουμε τον προσωπικό μας ορισμό της ευημερίας και εξερευνούμε τρόπους που θα μας βοηθήσουν να ξαναβρούμε νόημα, να καλλιεργήσουμε και να απολαύσουμε τη ζωή που δικαιούμαστε και αξίζουμε.
 • Οι Τέσσερις Δρόμοι για την Διαχείριση του Άγχους
  Το σεμινάριο θα εντοπίσει τους κύριους παράγοντες άγχους και θα υποδείξει τα εργαλεία της διανοητικής, συναισθηματικής και σωματικής ισορροπίας και τον τρόπο που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπισή του κατά την επικοινωνία.
 • Καινοτομία και Δημιουργική Σκέψη στον Εργασιακό Χώρο
  Το σεμινάριο Καινοτομία και Δημιουργική Σκέψη στον Εργασιακό Χώρο εστιάζει σε τρόπους ανάπτυξης και ενίσχυσης της δημιουργικής και στρατηγικής σκέψης και δείχνει την πρακτική εφαρμογή της στις διαδικασίες, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες, και τις σχέσεις του προσωπικού μίας εταιρείας ή ενός οργανισμού.
 • Ταλέντα & Δυνατά Σημεία για Ευημερία
  Το εργαστήριο «Ταλέντα & Δυνατά Σημεία για Ευημερία» έρχεται να σας ενδυναμώσει με στόχο την προσωπική ανάπτυξη και ευημερία. Στην διάρκεια των 8 ωρών του εργαστηρίου, και μέσα από συγκεκριμένα στάδια και δραστηριότητες, αναλύουμε τι σημαίνει «ταλέντο» και πώς καλλιεργείται για να γίνει δυνατό σημείο, και επίσης πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα δυνατά μας σημεία σε διαφορετικές καταστάσεις για την επίτευξη στόχων στην προσωπική και επαγγελματική ζωή.
 • Μεγιστοποιήστε την Διαπροσωπική σας Αποτελεσματικότητα
  Το σεμινάριο παρουσιάζει τους κύριους παράγοντες που επηρεάζουν την διαπροσωπική αποτελεσματικότητα, μέσα από θεωρία αλλά και πρακτικές ασκήσεις.
 • Ανακαλύψτε τα Φυσικά Ταλέντα του Παιδιού σας
  Σε αυτό το εργαστήριο συζητάμε και ανακαλύπτουμε τρόπους για τον εντοπισμό των φυσικών κλίσεων και ταλέντων του παιδιού μας και προχωράμε σε πρακτικές για την περαιτέρω ανάπτυξη και αξιοποίηση τους προς όφελος του παιδιού.
 • Διαχείριση Χρόνου για Παραγωγική και Ποιοτική Εργασιακή Ζωή
  Το 6-ωρο σεμινάριο εστιάζει σε τέσσερα απλά βήματα για την ορθή διαχείριση του εργασιακού χρόνου, τον καθορισμό προτεραιοτήτων και την επίτευξη στόχων με ταυτόχρονη διατήρηση της προσωπικής ενέργειας του εργαζομένου.
Τελευταία Ενημέρωση: 2015/11/20 - 19:10:26

 

Newsletter

Μείνετε Συνδεδεμένοι

Hellenic American Union Twitter   Hellenic American Union Facebook

Αξίζει να δείτε 

Center of Excellence in Project Management

Hellenic American Union e-learning platform

Hellenic American Union Thessaloniki


Διεθνείς Πιστοποιήσεις

ISO 9001:2008
ISO 9001:2008
Διεύθυνση Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Επαγγελματικής Επιμόρφωσης

Πού θα μας βρείτε

Προγράμματα Ανάπτυξης Στελεχών & ΙΤ
Μασσαλίας 22, (7ος & 6ος όρ.)
10680 Αθήνα

Τηλέφωνα:
Προγράμματα Business: 2103680006, 2103680907, 2103680056, 2103680927
Προγράμματα IT:
2103680966, 2103680912
Fax: 2103633174
Email: training@hau.gr,
it@hau.gr

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα

Αποστολή Σελίδας