Εξετάσεις Cambridge English

Το Πανεπιστήμιο του Cambridge

Το Πανεπιστήμιο του Cambridge είναι ένα από τα κορυφαία και αρχαιότερα πανεπιστήμια παγκοσμίως. Διαθέτει 31 κολέγια και πάνω από 150 τμήματα, τομείς, σχολές και άλλα ιδρύματα. Η αποστολή του είναι να συμβάλλει στην κοινωνία μέσω της επιδίωξης για εκπαίδευση, μόρφωση και έρευνα στα ανώτερα επίπεδα διεθνώς. Το 2009, το Πανεπιστήμιο γιόρτασε την επέτειο οκτακοσίων ετών από την ίδρυσή του.

Cambridge Assessment

Το Cambridge Assessment είναι η διεθνής ομάδα εξετάσεων του Πανεπιστημίου του Cambridge. Ως τμήμα του Πανεπιστημίου του Cambridge και μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, περιλαμβάνει τρείς μεγάλους εξεταστικούς φορείς: το Cambridge International Examinations (CIE), το Oxford Cambridge and RSA Examinations (OCR) και το Cambridge English Language Assessment (Cambridge English). Οι εξεταστικοί φορείς που απαρτίζουν το Cambridge Assessment Group παρέχουν εξετάσεις, πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας και συναφείς υπηρεσίες σε περισσότερες από 150 χώρες παγκοσμίως.

Cambridge English

Οι εξετάσεις Cambridge English αποτελούν κορυφαία σειρά εξετάσεων γλωσσομάθειας Αγγλικής παγκοσμίως, με περισσότερους από 3,5 εκατομμύρια υποψήφιους κάθε χρόνο. Χαρακτηρίζονται από πλήρη δέσμευση στην αξιολόγηση ύψιστης ποιότητας. Αναγνωρίζονται από πανεπιστήμια, εργοδότες και επίσημους φορείς σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, παρέχουν εξαιρετική υποστήριξη προς καθηγητές και υποψήφιους. Το Cambridge English είναι επίσης γνωστό για τα υψηλής ποιότητας Βραβεία Διδασκαλίας (Teaching Awards) που αναγνωρίζονται διεθνώς. Τα ανωτέρω περιλαμβάνουν το Certificate in English Language Teaching to Adults (CELTA) που είναι η πιο γνωστή και με ευρύτερη συμμετοχή εξέταση δεξιοτήτων στη διδασκαλία της Αγγλικής παγκοσμίως.


Εξετάσεις γλωσσομάθειας Cambridge English

Cambridge English: Young Learners

Γνωστές και ως Young Learners English (YLE),  οι συγκεκριμένες εξετάσεις αξιολογούν με ακρίβεια την επίδοση παιδιών 7–12 ετών στις δεξιότητες της κατανόησης και παραγωγής γραπτού και προφορικού λόγου. Οι εξετάσεις έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα το διασκεδαστικό τρόπο εκμάθησης. Τα παιδιά ενθαρρύνονται στην προσπάθειά τους για απόκτηση πιστοποίησης κερδίζοντας «ασπίδες» (shields) που καταγράφουν την πρόοδό τους.

  • Cambridge English: Starters
    Γνωστή και ως Young Learners English (YLE): Starters, είναι η πρώτη από τις τρεις εξετάσεις Cambridge English: Young Learners που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μαθητές μεταξύ 7 και 12 ετών. Το Cambridge English: Starters αποτελεί το πρώτο βήμα στην εκπαιδευτική διαδρομή του παιδιού σας, εισάγοντάς το στο γραπτό και προφορικό λόγο της καθομιλούμενης Αγγλικής, με μέθοδο που διασκεδάζει και κινητοποιεί.
  • Cambridge English: Movers
    Γνωστή και ως Young Learners English (YLE): Movers είναι η δεύτερη από τις τρεις εξετάσεις σχεδιασμένες ειδικά για μαθητές σχολείου μεταξύ 7 και 12 ετών. Το Cambridge English: Movers δείχνει ότι ένα παιδί έχει αρχίσει να κατακτά ένα πολύ βασικό επίπεδο.
  • Cambridge English: Flyers
    Γνωστή και ως Young Learners English (YLE): Flyers, είναι η πιο προχωρημένη από τις τρεις εξετάσεις που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μαθητές σχολείου μεταξύ 7 και 12 ετών. Το Cambridge English: Flyers δείχνει ότι ένα παιδί χειρίζεται το γραπτό και προφορικό λόγο της καθομιλούμενης Αγγλικής σε βασικό επίπεδο.
Cambridge English: Key for Schools

Γνωστό και ως Key English Test (KET) for Schools, πιστοποιεί το κατά πόσο ένας μαθητής είναι σε θέση να χειρίζεται το γραπτό και προφορικό λόγο της καθομιλούμενης Αγγλικής σε βασικό επίπεδο.

Cambridge English: Preliminary for Schools

Γνωστό και ως Preliminary English Test (PET) for Schools, πιστοποιεί το κατά πόσο ένας μαθητής είναι σε θέση να χειρίζεται το γραπτό και προφορικό λόγο της καθομιλούμενης Αγγλικής σε μέσο επίπεδο.

Cambridge English: First for Schools

Γνωστό και ως First Certificate in English (FCE) for Schools πιστοποιεί το κατά πόσο ένας μαθητής έχει αρχίσει να αποκτά δεξιότητες στην Αγγλική και είναι σε θέση να τη χρησιμοποιεί σε μέσο-ανώτερο επίπεδο για επαγγελματικούς ή εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Cambridge English: Advanced (CAE)

Γνωστό και ως Certificate in Advanced English (CAE), αποτελεί κορυφαία εξέταση στην Αγγλική για επαγγελματική και ακαδημαϊκή επιτυχία.

Cambridge English: Proficiency (CPE)

Γνωστό και ως Certificate of Proficiency in English (CPE), αποτελεί εξέταση Cambridge ESOL σε ανώτατο επίπεδο. Απευθύνεται σε υποψήφιους που έχουν αποκτήσει εξαιρετικά υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων στην Αγγλική.

Εξετάσεις Cambridge English που οδηγούν σε επαγγελματικές πιστοποιήσεις

TKT (Teaching Knowledge Test)

Αυτό το διεθνώς αποδεκτό επαγγελματικό προσόν αναπτύχθηκε για την διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας σε ομιλητές άλλων γλωσσών. Στοχεύει στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης των καθηγητών και στην διεύρυνση των επαγγελματικών προοπτικών τους εστιάζοντας στην ουσιαστική διδακτική γνώση που απαιτείται να έχουν οι καθηγητές που διδάσκουν αρχάριους, προχωρημένους, ή ενήλικες μαθητές, οπουδήποτε στον κόσμο.

Τελευταία Ενημέρωση: 2017/03/27 - 15:40:03

Αξίζει να δείτε 

 

Orfeas

Orfeas for individual candidates

Hellenic American Union Thessaloniki

ΕΤΕCT logo

Newsletter


Μείνετε Συνδεδεμένοι

Hellenic American Union Twitter Hellenic American Union Facebook  linkedin logo

 YouTube logo  Instagram logo


Διεθνείς Πιστοποιήσεις

ESYD logo


ISO-9001:2008 Certified

ISO 9001

 


Πού θα μας βρείτε

Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων
Διδότου 15
10680 Aθήνα
Τηλ. Κέντρο: +30 2103680000
Fax: +30 2103634200
Email: exams@hau.gr

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα

Αποστολή Σελίδας