Υποστηρικτικό εκπαιδευτικό υλικό

Τι υλικό διατίθεται;

Όλο το υποστηρικτικό εκπαιδευτικό υλικό που παρέχει η Ελληνοαμερικανική Ένωση είναι σύγχρονο και έχει δημιουργηθεί και εκδοθεί από τους ίδιους τους εξεταστικούς φορείς ή με τη μέριμνα του Κέντρου Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας και Γλωσσικών Σπουδών της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.
Μεταξύ άλλων, το υλικό αυτό περιλαμβάνει δείγματα εξετάσεων, ειδικό υλικό για την έκθεση, υλικό από διαγωνισμούς έκθεσης, άρθρα και διδακτικές συμβουλές.

Πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω;

Το υλικό που διατίθεται δεν υποκαθιστά τη μεθοδική ενασχόληση με τη γλώσσα ούτε την εργασία και στην τάξη. Επομένως, η επιτυχία σε τεστ προηγούμενων ετών δεν εγγυάται επιτυχία στην πραγματική εξέταση.

Πόσο κοστίζει;

Όλο το υλικό προσφέρεται δωρεάν.

Που μπορώ να βρω το υλικό;

Για να έχετε πρόσβαση στο δωρεάν υποστηρικτικό εκπαιδευτικό υλικό, συνδεθείτε με το online σύστημα εγγραφών ORFEAS χρησιμοποιώντας τον κωδικό φροντιστηρίου (School Code) και τον κωδικό πρόσβασης (Password) που σας έχουν δοθεί από το Τμήμα Εξετάσεων.

Σε περίπτωση που δεν έχετε κωδικό φροντιστηρίου και κωδικό πρόσβασης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

Τ: 2103680000
F: 2103634200
E-mail: exams@hau.gr

 


 

ISO 9001Tο Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης κατά το πρότυπο ISO 9001: 2008 για τα ακόλουθα πεδία: "Προγραμματισμός, οργάνωση και διεξαγωγή εξετάσεων" και "Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης σε Υποψηφίους, Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Καθηγητές".

 

Τελευταία Ενημέρωση: 2015/01/28 - 15:19:54

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα

Αποστολή Σελίδας