Τακτική Ενημέρωση

Εγγραφείτε στη λίστα επικοινωνίας μας ωστε να λαμβάνετε επίσημη και τακτική ενημέρωση για τις εξετάσεις που διοργανώνει η Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Μεταξύ άλλων, με την εγγραφή σας:

  • θα λάβετε τους ατομικούς σας κωδικούς φροντιστηρίου (School Code) και πρόσβασης (Password), με τους οποίους, θα έχετε εύκολη, γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση στο online σύστημα εγγραφών ORFEAS, με χρήσιμες πληροφορίες, υποστηρικτικό εκπαιδευτικό υλικό και αποτελέσματα εξετάσεων.

Εάν είστε ιδιοκτήτης Κέντρου Ξένων Γλωσσών ή καθηγητής Αγγλικής και επιθυμείτε να εγγραφείτε στη λίστα επικοινωνίας μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

Τ: 2103680000
F: 2103634200
E-mail: exams@hau.gr


Η Ελληνοαμερικανική Ένωση συλλέγει και κάνει χρήση προσωπικών δεδομένων με σκοπό την επικοινωνία με το κοινό της, την εξυπηρέτηση αυτού, την υλοποίηση των εκπαιδευτικών και πολιτιστικών της προγραμμάτων, και την αναβάθμιση των υπηρεσιών της. Τα δεδομένα που ζητάμε θα τηρούνται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση σε ηλεκτρονικό και/ ή φυσικό αρχείο και θα αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας για τους σκοπούς που περιγράφονται παραπάνω.

Έχετε δικαίωμα εύλογης πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς, να ζητήσετε αντίγραφο, ή να διορθώσετε σε περίπτωση που είναι ανακριβή. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ελληνοαμερικανική Ένωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση privacy@hau.gr.

Τελευταία Ενημέρωση: 2018/01/15 - 13:13:28

Αξίζει να δείτε 

 

Orfeas

Orfeas for individual candidates

Hellenic American Union Thessaloniki

ΕΤΕCT logo

Newsletter


Μείνετε Συνδεδεμένοι

Hellenic American Union Twitter Hellenic American Union Facebook  linkedin logo

 YouTube logo  Instagram logo


Διεθνείς Πιστοποιήσεις

ESYD logo


ISO-9001:2008 Certified

ISO 9001

 


Πού θα μας βρείτε

Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων
Διδότου 15
10680 Aθήνα
Τηλ. Κέντρο: +30 2103680000
Fax: +30 2103634200
Email: exams@hau.gr

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα

Στείλτε αυτή την σελίδα