Ανακοινώθηκαν οι νικητές του Διαγωνισμού Έκθεσης Ιδεών (Essay Contest)

09/09/2010

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση ανακοίνωσε τους νικητές του Διαγωνισμού Έκθεσης Ιδεών (Essay Contest) με θέμα «Εθνικοί Θησαυροί» (National Treasures). Οι νικητές επιλέχθηκαν αφού Επιτροπή Αξιολόγησης της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης αξιολόγησε τις εκθέσεις δέκα φιναλίστ από την Αιτωλοακαρνανία, τον Έβρο, τη Θεσσαλονίκη, τις Κυκλάδες και την Αθήνα οι οποίοι συμμετείχαν στην τελική φάση του Διαγωνισμού στην Αθήνα, τον προηγούμενο Απρίλιο.

Το μεγάλο βραβείο είναι ένα πενταήμερο ταξίδι για δύο άτομα (νικητής και νόμιμος κηδεμόνας) στο Λονδίνο με ειδική ξενάγηση στο Βρετανικό Μουσείο. Το δεύτερο βραβείο είναι ένα noteboook ενώ όλοι οι υπόλοιποι φιναλίστ θα λάβουν από ένα iPod Shuffle. Όλοι οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό έχουν ήδη λάβει ειδικά πιστοποιητικά αναγνώρισης της συμμετοχής τους.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση διοργανώνει διαγωνισμούς έκθεσης ιδεών στην Αγγλική (Essay Contest) στο πλαίσιο της δέσμευσής της να υποστηρίζει τις προσπάθειες των Κέντρων Ξένων Γλωσσών να παρέχουν στους μαθητές τους την καλύτερη δυνατή ξενόγλωσση παιδεία. Στους Διαγωνισμούς συμμετέχουν μαθητές Κέντρων Ξένων Γλωσσών οι οποίοι προετοιμάζονται για τις εξετάσεις ECCE του Πανεπιστημίου του Michigan.

Πληροφορίες

Γλώσσα: EN
Τελευταία Ενημέρωση: 2011/09/16 - 13:01:19

Αξίζει να δείτε 

Orfeas

Orfeas for individual candidates

banner for Seminars & Webinars for Teachers

Hellenic American Union Thessaloniki

ΕΤΕCT logo

Newsletter


Μείνετε Συνδεδεμένοι

Hellenic American Union Twitter Hellenic American Union Facebook  linkedin logo

 YouTube logo  Instagram logo


Διεθνείς Πιστοποιήσεις

ESYD logo


ISO 9001:2015 Certified

ISO 9001

 


Πού θα μας βρείτε

Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων
Διδότου 15
10680 Aθήνα
Τηλ. Κέντρο: +30 2103680000
Fax: +30 2103634200
Email: exams@hau.gr

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα

Στείλτε αυτή την σελίδα