Δράση της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης για την πιστοποίηση ανέργων στη γνώση της Αγγλικής: Η διάρκεια της δράσης παρατείνεται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2014.

01/07/2014

Προκειμένου να ανταποκριθεί σε επιπλέον αιτήματα όσων ενδιαφέρονται να επωφεληθούν από την πρωτοβουλία της για την πιστοποίηση ανέργων στη γνώση της Αγγλικής μέσω των εξετάσεων TOEIC®, η Ελληνοαμερικανική Ένωση ανακοίνωσε ότι η διάρκεια της δράσης παρατείνεται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2014.

Με τη δράση αυτή επιδιώκεται:

  1. Να βελτιωθούν τα προσόντα των εν δυνάμει εργαζόμενων ώστε να μπορούν να διεκδικήσουν με αξιώσεις όποια επαγγελματική ευκαιρία προκύψει.
  2. Να ενθαρρυνθούν οι άνεργοι να αναλάβουν πρωτοβουλίες απόκτησης γνώσεων, να επαναπροσδιορίσουν τη θέση τους στην κοινωνία, να ανακτήσουν αυτοπεποίθηση με την προετοιμασία και συμμετοχή τους σε διαδικασία αξιολόγησης που καταλήγει σε διεθνή πιστοποίηση.

Όροι συμμετοχής:

  • Δικαίωμα συμμετοχής στη δράση της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης έχουν άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ.
  • Στο πλαίσιο της δράσης, οι ενδιαφερόμενοι θα καταβάλουν το συμβολικό ποσό των 15€ προκειμένου να συμμετέχουν στις εξετάσεις TOEIC®. (Για το γενικό κοινό, τα εξέταστρα ανέρχονται σε 150€.)
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν για όλους τους υποψήφιους στην ιστοσελίδα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. Όσοι από τους συμμετέχοντες στη δράση επιθυμούν να λάβουν το πιστοποιητικό τους, καταβάλουν 35€ για την έκδοσή του.
  • Διάρκεια δράσης: 1 Φεβρουαρίου – 31 Δεκεμβρίου 2014.

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στο Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών της περιοχής σας.

Πληροφορίες

Γλώσσα: EN
Τελευταία Ενημέρωση: 2014/12/23 - 10:53:19

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα

Στείλτε αυτή την σελίδα